Közös akcióban a NatGeo és a Telekom

A világ egyik legnagyobb repterének kulisszái mögé pillanthatnak be a NatGeo nézői, a műsorhoz kapcsolódó játékban pedig egy szerencsés nyertes élőben is megcsodálhatja a csillogás és a luxus városát.

 

A világ egyik legforgalmasabb repülőterén évente 75 millió utas fordul meg. A 160 futballpálya méretű Dubai Nemzetközi Repülőtér kulisszái mögé most a National Geographic Channel nagysikerű sorozatában a nézők is bepillanthatnak, a Reptéróriás: Dubai ugyanis decemberben új epizódokkal jelentkezik.

 

A sikersorozat második évadában a NatGeo forgatócsoportja ismét az utasok elől lezárt területekre látogat, és bemutatja, milyen pontos és összehangolt munka szükséges ahhoz, hogy a kifutópályáról a repülőgépek másfél percenként a levegőbe emelkedhessenek. A nézők többek között végigizgulhatják, amint a Repülőtéri Szolgálat emberei az idővel versenyt futva igyekeznek felkutatni egy eltűnt kisfiút, alig néhány perccel a gépe indulása előtt, vagy amint a vámtisztek az utasok mindegyikének poggyászát átkutatják, és a csomagokból olykor rekord értékű drogfogások kerülnek elő. A Reptéróriás: Dubai új évadában a műszaki problémák elhárításától a kábítószer-csempészek elfogásáig számos izgalmas jelenet szemtanúi lehetünk. A december 4-től csütörtök esténként látható sorozat végigköveti a reptéri dolgozók egy napját is, a légiforgalmi irányítóktól kezdve a vámtiszteken át a karbantartó mérnökökig.

 

A sorozathoz kapcsolódóan a NatGeo és a Telekom közös nyereményjátékot indít! A fődíj egy kétszemélyes út Dubaiba, ahol a szerencsés nyertes 7 éjszakát tölthet el egy 5 csillagos szállodában. A fődíj mellett a kvíz helyes kitöltői között 10 darab táblagép is kisorsolásra kerül. A játékosoknak nem kell mást tenni, mint a Telekomnál nézni a NatGeo műsorát, a Reptéróriás: Dubai című sorozatot csütörtökönként és a weboldalon regisztrálni és helyesen válaszolni a kérdésekre.

 

A sorozatot Telekom TV előfizetőként már nemcsak a tévé képernyőjén, hanem a TV GO szolgáltatás segítségével is követheti – megfelelő internetkapcsolat esetén – notebookon, táblagépen vagy akár okostelefonon otthon, vagy bárhol az országban.

  • Megosztom