Közös projektben a Café PR és a STRATLOG

A Café PR és a STRATLOG dolgozik a Liszt Ferenc Kamarazenekarral üzleti és kommunikációs stratégiájuk újratervezésén és arculatuk megújításán. A két cég közösen nyerte meg a kiírt közbeszerzési tendert. A komplex feladatok teljesítésében számos, részben a Café Csoporthoz tartozó alvállalkozó vesz részt.

A több, mint 50 éves Liszt Ferenc Kamarazenekar a Café PR és a STRATLOG tanácsadó céggel együtt újítja meg üzleti és kommunikációs stratégiáját. A zenekar hatalmas változásokon megy át, ezek egyike az új művészeti vezető, Várdai István belépése. A világhírű csellóművész új szemléletet, új koncepcionális irányokat hozott a zenekar életébe, azonban ezek megvalósításához szükséges a jól megalapozott stratégia is.

A projekt magában foglalja a zenekar üzleti stratégiájának és működési modelljének megtervezését, potenciális célcsoportjainak azonosítását, a teljes arculat megalkotását, a PR és marketingstratégia megtervezését, illetve különböző kommunikációs eszközök gyártását.

A feladatok sokrétűsége indokolja, hogy a győztes cégek alvállalkozókat is bevonjanak a teljesítésbe – többek között a Café Csoport tagjait. A tervezési folyamatot egy hosszas fogyasztói kutatás előzi meg az Ipsos közreműködésével. A stratégiai irányok meghatározását követően a Café Communications content divíziója az új honlapot, a Café Film az imázsfilmeket és a podcastokat készíti el, míg az új arculat tervezése a Brand Bar feladata.

  • Megosztom