Közeleg az Influencer Festival – a héten még elérhető a legkedvezőbb ár

Szeptember 13-án rendezik meg az Akváriumban az Influencer Festivalt, ahol mindent megtudhatunk az influencer marketingről, illetve a közösségi média jelenéről és jövőjéről. A héten még elérhetők a legkedvezőbb árú jegyek az eseményre.

Az Influencer Festival nem egy privát buli vloggereknek, celebeknek és instasztároknak, de azért itt is hemzsegni fognak, mint egy nagyobb nyári zenei fesztiválon. A különbség csak annyi, hogy marketinges szemmel, szakemberek vitatják meg velük az influencer marketing sikereit, trendjeit, lehetőségeit és problémáit.

A program kidolgozására széleskörű szakmai egyeztető fórumot tartott az Influencer Festival szervezői csapata – a Positive Adamsky – az influencer marketing kihívásai kapcsán. Az Influencer Festival Program Hub-on az influencer marketing jeles képviselői – TOP influencerek, megbízói oldal döntéshozói, ügynökségek és menedzsmentcégek vezető szakemberei fogalmazták meg a témával kapcsolatos véleményeiket.

Az eseményre azért is érdemes jelentkezni, mert itt mindent megtalálhatnak az érdeklődők, amit tudniuk kell az influencer marketing, valamint a közösségi média jelenéről és jövőjéről!

Ugye Te sem akarsz kimaradni? Jelentkezz Egg bird áron még ma! Részletek: https://influencerfestival.hu/

  • Megosztom