Jön a marketinges csúcstalálkozó – izgalmakban nem lesz hiány

Szeptemberben tartják a hazai marketing- és kommunikációs szakma, illetve az üzleti döntéshozók csúcstalálkozóját. Izgalmas előadásokban ezúttal sem lesz hiány a Marketing Summit Hungary-n, a központi téma pedig idén a koronavírus hatásai és az újrakezdés lesz, a társrendezvény pedig a Brain Bar lesz.

A Marketing Summit Hungary konferencia előadásai és networking platformjai abban segítik a szakembereket, hogy felkészülhessenek a következő időszak szakmai és üzleti kihívásaira, bármelyik iparágból is érkezzenek. Az esemény inspiráló premier előadásai, tartalmai azonnal bevethető megoldásokat, eszközöket, technikákat, információkat nyújtanak.

A Marketing Summit az ősz legnagyobb szakmai nyitórendezvénye lesz. Az idei Special Edition-ben, amely szeptember 17-én (csütörtökön) kerül megrendezésre, a koronavírus hatásait és az újrakezdés kihívásait helyezik fókuszba.

A szervezők szerint a marketing- és kommunikációs szakembereknek, valamint az üzleti döntéshozóknak az emberiség jövőjét, környezetét érintő legfontosabb kérdésekben is tájékozottaknak kell lenniük, ezért 2020-ban társrendezvényük a Brain Bar jövőfesztivál lesz, amelyet szeptember 15-17-én tartanak meg.

Az esemény természetesen „víruskompatiblis”, ahol a legmagasabb szintű egészségügyi védelmet biztosítják valamennyi résztvevőnek. Akik pedig az otthonuk kényelméből szeretnék követni a rendezvény motiváló előadásait és a tartalmas szakmai beszélgetéseket, azok szeptember 17-én még az online streaming minden előnyét is élvezhetik.

A Marketing&Média az esemény egyik társszervezője, ezért ha rajtunk keresztül regisztrálsz, akkor grátisz ajándékaink közül választhatsz.

Készülj fel velünk a Covid-19 utáni élet szakmai-és üzleti kihívásaira! Regisztrálj most és válassz a Marketing&Media grátisz ajándékai közül.

normal

július 16-tól

Summit Special Edition

+ Marketing&Media grátisz ajándék

55 000 Ft+Áfa

(jelentkezem)

 

Csak a Marketing&Media olvasóinak!

Válassz grátisz ajándékaink közül

Business portré csomag, 29 000 Forint értékben.

Ma már senki sem lehet sikeres egy profi fotó nélkül.

3 db portré kétféle ruhában.

A fotózás 30 perc műteremben, vagy külső helyszínen egyedi megállapodás szerint.

Magazinunk munkatársa Köő Adrien, közel 20 éve dolgozik fotográfusként.

www.kooadrien.hu

Marketing&Media éves előfizetést 19800 Forint értékben.

  • Megosztom