Kosárlabda-rajongóknak kedvez a mindiGO Sport

A spanyol férfi kosárlabda bajnokság, az ACB Liga után a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája is megérkezett a mindiGO Sportra. A férfi kosárlabda BL kiemelt mérkőzései 2019. október 16-tól élőben kizárólag a mindiGO Sporton láthatóak. A hazai kosárlabda szerelmesei a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatának összes BL meccsét a „BCL BASKET” csomagban érhetik el. A BL első közvetített párharca október 15-én a szintén a szombathelyiek csoportjában szereplő PAOK – Besiktas Sompo Sigorta összecsapás lesz, amely a csomag indulása előtti napon ingyenesen tekinthető meg.

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) és a mindiGO Sport együttműködése nyomán 2019. október 16-től „BCL BASKET” néven új kosárlabda csomag indul a mindiGO Sport kínálatában. A férfi kosárlabda Bajnokok Ligája első közvetített meccse október 15-én este 18.30-tól a PAOK-Besiktas Sompo Sigorta görög-török párharc lesz, amely a csomag indulása előtt ingyenesen tekinthető meg. A mindiGO Sport alkalmazás új kosárlabda csomagja a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája 2019/20-as szezonjának kiemelt mérkőzéseit foglalja magában, amely az élő közvetítések mellett visszanézhető mérkőzéseket is tartalmaz. Az idény során a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely összes mérkőzése és a forduló legnagyobb érdeklődésre számot tartó rangadója tekinthető meg élőben, magyar kommentátorral. Október 16-án, szerdán este 20-órától a magyar kosárlabda rajongói már izgulhatnak is a szombathelyi csapatért. A Falco- Vulcano Energia KC Szombathely csapata a francia IDA Dijon ellen lép pályára idegenben. Az élő adások során a felhasználók hozzászólhatnak a meccsekhez, a párharcok összefoglalója visszanézhető, továbbá számos sporthír és videós anyag áll az előfizetők rendelkezésére.

A „BCL BASKET” kosárlabda csomag 2020. április 5-ig, azaz a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája küzdelmeinek végéig az alábbiakat tartalmazza:

• 2019/2020-as Bajnokok Ligája férfi kosárlabda torna mérkőzései élőben és felvételről:

o legalább két mérkőzés fordulónként a BL-szezonban;

o legalább két mérkőzés a nyolcaddöntők során;

o legalább két mérkőzés a negyeddöntők során;

o az elődöntők és a döntők minden mérkőzése;

• Mérkőzések videós összefoglalói.

  • Megosztom