Könnyű, de erős: új notebook kerül a piacra

Az Asus új notebook-ja a szupervékony kialakítás és a brutális hardver sikeres kombinációja.

 

Notebook-vásárláskor általában meg kell hoznunk a döntést, miszerint egy szupervékony masinát kívánunk hazavinni, vagy inkább egy vastagabb kialakítású, de ütősebb hardvert virító példányra adunk ki pénzt. Az Asus által most bejelentett legújabb masina esetében viszont egyszerre kapunk szuperkarcsú formát és abszolút felsőkategóriás vasat – írja a Technet.

 

Az elsősorban gamereknek szánt Asus GX500 mindössze 19 milliméter vastag, a mérlegen pedig alig 2,2 kilogrammot nyom. A vizuális megjelenítésről egy 15,6 colos képátlójú kijelző gondoskodik, mely nem kevesebb mint 3840×2160 pixeles Ultra HD felbontással rendelkezik: a 100 százalékos NTSC színskála lefedettségű display pixelsűrűsége eléri a 280 ppi-t.

 

A minden körülmények között kiváló sebességre az Intel legújabb Core i7 processzorai, illetve az Nvidia GTX860M grafikusmegoldása jelent garanciát. A két darab nagyteljesítményű hűtőventilátorral támadó, fekete-vörös színkombinációjú Asus GX500 pontos ára egyelőre még ismeretlen – a forgalmazás a harmadik negyedévben fog megkezdődni – olvasható a technet.hu-n.

  • Megosztom