Kódolatlanul nézhetők a sorozatok

Júliusban kódolatlanul nézhető a Viasat World Epic Drama, valamint a csatorna videotékájából is válogathatunk.

 

Egyrészt kódolatlanul, térítés nélkül érhető el a kosztümös drámasorozatokat vetítő tévécsatorna mindenki számára a kábelcégnél a 36. programhelyen július 1. és július 31. között. Másrészt a lineáris csatorna mellett az előfizetők a Viasat World Epic Drama digitális videotékájának kínálatából (SVOD) is kedvükre válogathatnak.

A kódolatlan időszak alatt induló sorozatpremier, A kollekció (július 1., 22:00) a második világháború utáni divatvilágban játszódik, a ruhaköltemények és a csillogás mögött húzódó titkokat és zavaros cselekményszálakat mutatja be. Ebben az ingyenes hónapban debütál A Tudor-dinasztia 3. évada is (július 20., 21:45), így tovább folytatódnak VIII. Henrik uralkodásának kalandjai és házasságainak történetei. A Kémek küldetése (július 3., 21:00) is új évaddal jelentkezik, melyben a második világháború kémsztoriját lehet követni. A sorozat magasan képzett fiatal ügynökök életén keresztül mutatja be a titkos küldetéseket.

Míg korábban csak bizonyos sorozatok első epizódja volt elérhető az Epic Drama weboldalán, addig júliustól teljes évadok is megtekinthetők a Tarr Kft. mobiltévés applikációján keresztül. A kódolatlan hónapban az Epic Drama SVOD kínálatában olyan drámasorozatok első évadjai érhetők az előfizetők számára, mint a Kurtizánok kora, az Oxfordi gyilkosságok, a Mr. Selfridge, A falu, a Levél Evitához vagy a Copper – A törvény ára című krimisorozat – írta a 24.hu.

  • Megosztom