Kódolatlan Filmbox napok jönnek

Október végén négy szolgáltató is kódolatlan hozzáférést biztosít a FilmBox csatornáihoz az SPI International és a szolgáltatók között létrejött megállapodás értelmében.

A UPC Direct-nél október 22-től november 2-ig tart a nyílt időszak, míg a Vidanet, a Tarr Kft. és a PR-Telecom előfizetői október 23-tól november 1-ig nézhetik ingyen a FilmBox csatornák tartalmait.

A kódolatlan időszak alatt ezek a szolgáltatók a kínálatukban szereplő összes FilmBox csatornát megnyitják, így többek között a nemrég megújult FilmBox Stars és a hollywoodi sikerfilmekben bővelkedő FilmBox Premium is korlátlanul elérhetővé válik a nézők számára.

Az őszi hónapokban a FilmBox Premium műsorán számos korábban nem vetített film debütál, amelyek közül több is képernyőre kerül a kódolatlan időszak alatt. A Majdnem barátok, a Gyémánthajsza, a Bel Canto és A Nagy Dobás című filmeken kívül látható lesz továbbá több népszerű sorozat (Patrick Melrose, Callboys, A küldetés) és a már nézői szavazatok alapján is vetített Álommeló című film is.

  • Megosztom