Királyság – kendőzetlen titkok a Sony Max új sorozatában

Igazi sikersorozatokkal zárja a telet a Sony Max: országos premierként bemutatják a Rólunk szól második évadát, valamint képernyőre tűzik a Királyság! című sorozat is, amely egy fiktív királyi család botrányos és meghökkentő életét mutatja be Liz Hurley főszereplésével.

A Buckingham palota zárt kapui mögött rejlő vonzó világ csak a kiváltságosok számára volt elérhető, egészen idáig! A Sony Max csatornán február 17-én 19 órától Magyarországon még sohasem látott részekkel indul a Királyság! című sorozat, amelyben egy fiktív brit uralkodó család botrányos és meghökkentő életébe nyerhetünk betekintést – írja közleményében a Sony Max.

„Végiglapozod a Hello magazint és vége. Nyilvánvalóan ennél a sorozatban mélyebbre megyünk, így megtudjuk, hogy mi mozgatja ezeket az embereket, mi történik és úgy gondolom, ezért fogják szeretni a nézők. Úgy fogják gondolni, hogy bepillantást nyernek valódi emberek életére, miután letették a koronát és felvették bolyhos papucsaikat” – mesélte a sorozatról a főszereplő, Liz Hurley.

A Sony Max a Királyság! mellett az idei tél egyik leginkább várt premierjével, a Rólunk szól második évadával is jelentkezik februárban, szintén elsőként Magyarországon. Az őszinte és provokatív többszereplős családi történet már indulásakor robbanásszerű sikereket ért el, új évada a tengerentúli nézőket már ősszel meghódította. A nézői elismerések mellett a Rólunk szól a szakma részéről is kimagasló értékeléseket kapott. A kritikusok egybehangzóan méltatják a nem mindennapi sorozatot, amelynek egyedisége éppen abban rejlik, hogy olyan hétköznapi és valós problémákat dolgoz fel kendőzetlenül, – például szeretteink elvesztése, gyász, megfelelés, elfogadás, függőségek – amely bármelyikünket érinthet.

  • Megosztom