Királyi esküvőre készül a TLC

Mondj igent: Harry és Meghan című dokumentumfilm május 24-én 20:00-kor kerül adásba, hogy reflektáljon az év egyik legfontosabb eseményére: Harry herceg esküvőjére. Emellett a TLC továbbra is rengeteg esküvői tematikájú műsorral erősíti a nyári esküvői szezont.

Egyedülálló módon, egyedi nézőpontot biztosítva a TLC legjobb esküvőszakértői gyűlnek össze, hogy együtt ünnepeljék meg a királyi pár, Harry herceg és Meghan Markle egybekelését. Több éves tapasztalattal a hátuk mögött különleges betekintést nyújtanak az esemény részleteibe, megosztva szakmai véleményüket a csatorna nézőivel.

Természetesen a királyi ruhatervező, a Mondj igent a ruhára: Egyesült Királyság című TLC műsor vezetője, David Emanuel sem hiányozhat a csapatból, de csatlakoznak hozzá a Dundi menyasszonyok megmentői című sorozat sztárjai, Jo Cooke és Alison Law is. Őket pedig a valóságshowkból ismert menyasszony és vőlegény páros, Olivia Buckland és Alex Bowen erősíti, de feltűnnek a filmben a Mondj igent a ruhára: Atlanta főszereplői, Monte Durham és Lori Allen is.

Vajon mit mond majd David Meghan esküvői szettjéről? Kik lesznek Monte és Lori szerint a legjobban öltözöttek az eseményen és kik lesznek, azok, akik kicsit melle nyúltak a választásukkal? Egészen biztos, hogy lesznek olyanok, akik kitűnnek a tömegből – a TLC szakértői elől semmit sem lehet elrejteni, megtalálják a legnagyobb bakikat, de a legtökéletesebb és a legstílusosabb megoldásokat is.

Clare Laycock, alelnök, a TLC csatorna vezetője elmondta: „Ahogy egész Anglia, sőt az egész világ, úgy a TLC is megszállottja lett a királyi esküvőnek. Ebben a dokumentumfilmben a témához értő, legjobb szakértőket gyűjtöttük össze, hogy az ő egyedülálló perspektívájukból közvetíthessük ezt a rendkívüli eseményt…”

Itt a lehetőség: ünnepeld együtt az év legmeghatározóbb eseményét a TLC esküvőrajongó, megszállott szakértőivel!

  • Megosztom