Kiosztották a Microsoft Év Partnere díját

A Microsoft rangos partneri díjait 49 kategóriában adták át, a nyerteseket több mint 3300 nominált partnercég közül választották ki, a világ több mint 100 különböző országából. Az idén az S&T Consulting Hungary Kft. nyerte a Microsoft Év Partnere díját ország/régió kategóriában.

Az idén a Microsoft technológián alapuló ügyfélmegoldások innovációja és megvalósítása terén tanúsított kiválósága miatt az S&T Consulting Hungary Kft.-t részesült az elismerésben. Az elismeréseket a Microsoft Inspire, a cég által évente megrendezett – az idén első alkalommal digitális – nemzetközi partnerkonferenciáján adják át.

Az S&T Consulting Hungary Kft. információtechnológiai tanácsadást, IT-megoldások és -szolgáltatások szállítását, integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál. A vállalatirányítási és szoftverszolgáltatási megoldásoktól az ipari termékéletciklus menedzsment rendszereken és az IT-infrastruktúrán (hálózatépítés, szerver- és tárolórendszerek, virtualizáció) keresztül az IT-biztonsági megoldásokig kínálatukban Microsoft-technológiákra épített megoldások széles skálája szerepel.

  • Megosztom