Kínos őszt ígér az MTV

A sorozatok és reality-k rajongóinak kedvez az MTV Hungary őszi programja. Érkezik a Kínos második évada szeptemberben, jön az I Just Want My Pants Back októberben és a Jersey Shore brit változata, a Geordie Shore novemberben. Persze a régi sikersorozatok is visszatérnek, új részekkel folytatódik a Jersey Shore és a Tini mamik is.

Szeptember 16-án, vasárnap este 20:25-kor debütál az MTV-n a Kínos második évada. A történet középpontjában Jenna áll, aki, miközben amúgy is állandóan hülye helyzetekbe keveredik, ráadásul ex-pasijának legjobb barátjával is kavar. Ez még nem is lenne talán akkora probléma, ha közben nem nyomulna rá az ex is, akivel Jenna is szívesen összeállna újra. A szerelmi háromszög persze kínos szituációkat hoz magával, amiket a főszereplő narrál a nézőknek blogposztjain keresztül. De a lényeg, hogy hármasban nem jó kettesben lenni, ideje választani.

 

Szerelem, szex, a kettő között pedig piálás és bulik – röviden így lehetne összefoglalni az MTV októberben bemutatkozó, I Just Want My Pants Back című dramedyjét. A Kínoshoz hasonlóan beszédes címmel rendelkező sorozat középpontjában egy Jason Strider nevű wannabe hipszter áll, valamint a gatyája, amit lenyúl tőle egyik egyéjszakás kalandja. A sorozat egyből fridzsider-szex jelenettel indít, és innen már csak durvább lesz, mert a nadrág és a csaj utáni hajszát sok buli és még több szex övezi.

 

Novemberben érkezik a Geordie Shore, az ismert amerikai suttyóreality brit verziója. A más helyszínen forgatott spinoff tökéletes testvére az amerikai eredetinek, a nyolc főszereplő már-már felül is múlja idiotizmusban elődjeit. A sorozat csakis a piálásról, a szexről és a vad bulizásról szól, teszi mindezt olyan hatásosan, hogy Angliában Chi Onwurah, egy munkáspárti képviselő a reality által felvetett, a pornóval határos kérdésekből állított össze egy beadványt a brit Parlament számára.

 

Azoknak a sorozat és reality guruknak sem kell megijedni, akik az új tévés évadtól a régi sikersorozatok visszatérését is várják. A Jersey Shore októberben tér vissza, ráadásul az eredeti szereplőgárda utoljára teszi közszemlére közös nyaralását. Mivel a hatodik egyben az utolsó évada is a sorozatnak, még keményebb beszólások, még durvább bulik és abnormális mennyiségű drog és alkohol várható az MTV egyik legnézettebb sorozatától. Az olasz-amerikaiak közül Pauly D-nek és a Snooki-JWoww párosnak is lesz saját sorozata, így a rajongóknak nem kell elbúcsúzniuk tőlük teljesen. A Jersey Shore mellett visszatér a Tini mamik is, immár a negyedik évaddal, jön a Pasikódex második szezonja és persze idén is lesz MTV VMA és MTV EMA is – utóbbinál, ahogy mindig, most is lehet majd szavazni arra, hogy Magyarországról ki menjen a nemzetközi döntőbe.

  • Megosztom