Kimaxolja a romantikát a filmcsatorna

Valentin napján a Romance TV Svédországba kalauzolja a nézőket. Az idei Bálint-napon minden Inga Lingström hősnői körül forog, akik a skandináv országban keresik és találják meg boldogságukat.

Inga Lindström: Lobogó tüzek

Február 14., szerda, 21:30

Sofia beleszeret Björnbe, és hozzá költözik Akelsundba. A falu lakóinak azonban nem nyeri el a rokonszenvét életstílusa miatt, és amiért saját kezűleg készített termékeket árul. Anyósa, Helena is megnehezíti az életét. Amikor férje eltűnik, ráadásul kis üzlete is leég, Sofia összeroppan. Ekkor jelenik meg Paul, aki segítséget ajánl. Sofiának fogalma sincs arról, hogy a férfi operacsillag, aki azért jött Akelsundba, hogy kipihenje a nagyvárosi élet és a munka fáradalmait.

Inga Lindström: Az emlékek nyara

Február 14., szerda, 23:00

Klara és Jörg régóta együtt vannak, és ezen a nyáron romantikus utazásra indulnak Párizsba. Az Eiffel-toronynál Jörg mély levegőt vesz, mintha valami fontosat akarna mondani. Klara azt gondolja, meg fogja kérni a kezét, ám mégsem ez történik. Jörg büszkén közli, hogy előléptették, és Berlinbe kell költözniük. Klara nem tudja elrejteni csalódottságát. Úgy dönt, néhány napot Jörg nélkül tölt el a szerelem városában, hogy kikapcsolódjon és elterelje a gondolatait. Amikor azonban megismerkedik a jóképű Philippel, minden a feje tetejére áll.

A böjt előtt még utoljára elkényeztethetjük magunkat! Február második csütörtökén a Romance TV ellenállhatatlanul csábító finomságok közé varázsolja nézőit. Február 8-án este megtudhatjuk, milyen az, amikor a szívhez a gyomron át vezet az út.

Inga Lindström: Találkozó Eriksbergben

Február 8., csütörtök, 20:00

Nike szeretne elköltözni a barátjával Stockholmból, hogy Los Angelesben szakácsnő lehessen. Utazás előtt meglátogatja szüleit szülővárosában, Eriksbergben, ahol megismerkedik Patrikkal, a fiatal orvossal.

Pékségem Brooklynban

Február 8., csütörtök, 21:30

Vivien és Chloé unokatestvérek, akik Brooklynban laknak. A gyerekkoruk óta elválaszthatatlan lányok örökölnek nagynénjüktől, Isabelle-től egy pékséget. Hogy megmentsék a helyet és megőrizzék a hagyományokat, Vivien elhalasztja tervezett európai utazását. Chloe, a szakácssegéd azonban teljesen meg szeretné változtatni a családi cég stílusát és modern pékséget szeretne létrehozni. A kialakult helyzet felszínre hozza a két nő közötti különbségeket, ezért dönteniük kell, hogy a kölcsönös ellenszenv vagy a cég jövője fontosabb.

Februárban, szombat esténként az Andrea Sawatzki alakította egyedülálló anyuka, Isabella Jung magánéleti és szakmai kihívásaival azonosulhatunk. A Bella című négyrészes sorozat részei szombatonként 20 órakor láthatók a Romance TV-n.

Bella Vita

Február 3., szombat, 20:00

Férje ötvenedik születésnapján Bella rajtakapja őt egy másik nővel, ráadásul a saját házukban. Bella összecsomagol és lányával, Lenával elköltözik. Először szállodába mennek, majd kibérelnek egy elhagyatott lakást. Lena kétségbe van esve és vissza szeretne térni régi otthonukba, ám ezt Bella határozottan ellenzi. A hosszú éveken át háziasszonyként tevékenykedő édesanya mindent megtesz az önálló boldogulásért. Amikor már minden reménye szertefoszlik, váratlanul megismeri a sármos rendőrt, Sebastiant. Vajon ez a véletlen találkozás megváltoztatja a sorsát?

Bella Australia

Február 10., szombat, 20:00

Férjétől, Martintól való válása után Bella lányával a berlini Kreuzberger Kiez kerületbe költözik. Lena érettségi bálján Bella, Martin és Lena eljátsszák, hogy családjukban minden tökéletes és semmi sem változott. Néhányan azt hiszik, Bella és Martin még mindig együtt vannak, miközben Martin korábban saját házibulijukon csalta meg a nejét. Amikor Lena közli, hogy az érettségi után külföldre szeretne költözni, Bella meglepődik. Lassan viszont megbarátkozik a gondolattal, elvégre Lena már felnőtt nő. Bella meg szeretné látogatni a lányát Ausztráliában, még azon is gondolkodik, hogy elutazhatnának DownIerbe. De Lenának is van mondanivalója…

Bella Dilemma

Február 17., szombat, 20:00

Bella, a negyvenes nő újra dilemmával kerül szembe: közös lakásban lakik volt férjével, Martinnal és új barátjával, Sebastiannal, akikkel sajnos képtelen harmóniában élni. Bella nem akarja zavarni volt férjét, de nem is szeretné elmondani neki, hogy együtt vannak Sebastiannal. Ráadásul rossz hírt kapnak: ismerőseik baleset áldozataivá váltak, és kisfiuk árván marad. Bella és Martin teljesítik a szülők végakaratát: örökbe fogadják a kisfiút.

Bella Familia

Február 24., szombat, 20:00

Bella családi élete kezd végre rendbejönni. Martin munkát talál Münchenben és elutazik. Volt férje távollétében Bella gondját viseli örökbefogadott fiának, Tomnak és lányának, Lenának. Emellett egy gyógytornász praxisát is vezeti.

Ötcsillagos szerelem

1–2. évad, február 13-ától hétköznaponként 18:25-kor

Férje halála után Amelia Amann fiával együtt Berlinbe, a nagybátyjához költözik, aki állásinterjút is szervez neki munkahelyén, a szállodában. Az állást azonban a rivális Stefan kapja meg. Ő a szálloda igazgatójának a fia, és az ő feladata biztosítani a szálloda pénzügyi stabilitását.

  • Megosztom