Kiderült, kik a legromantikusabbak

Imádják a romantikát a kecskemétiek, legalábbis ez derül ki a Tesco felméréséből. Az áruházlánc statisztikája szerint a városban található Tesco áruházakban fogy a legtöbb pezsgő, virág, csokoládé és egyéb romantikus ajándék.

 

Virág, csokoládé, pezsgő – a legtöbb szerelmes úgy hiszi, szíve választottját leginkább ezekkel hódíthatja meg. A Valentin-napot megelőző hetekben a Tesco eladási statisztikáiban is ezek a termékek foglalják el az első helyeket. A Tesco áruházakban – a lakosok számához viszonyítva – a legnagyobb mennyiségben Kecskemét városában fogy ezekből az árucikkekből, míg ezen statisztika alapján a győriek tűnnek a legkevésbé romantikusnak.

 

Ha a szerelmet keresed, látogass el Kecskemétre – itt élnek ugyanis hazánk legromantikusabb polgárai. Kecskeméten veszik az emberek a legtöbb Valentin-napi ajándékot, a városban található Tesco áruházakban fogy a legtöbb pezsgő, virág, csokoládé és egyéb romantikus ajándék. De Kecskemét lakosai nemcsak több romantikus ajándékot vásárolnak, mint más városok lakói, de jobban is készülnek az eseményre. Kedveseik számára már február 14. előtt kitalálják és beszerzik a szerelmüket jelképező apró ajándékokat.

 

Hasonlóan Kecskeméthez, a Balatonföldváron és Mezőberényben élők is fontosnak tartják, hogy apró ajándékkal kedveskedjenek szeretteiknek az év legszerelmesebb napján.

 

 A Tesco eladási statisztikái alapján hazánk városai közül Győr a legkevésbé romantikus város. A Valentin-napi ajándékok vásárlásakor a győriek bizonyultak a legszűkmarkúbb szerelmeseknek.

  • Megosztom