Kiderült, mikor jön a Nyerő Páros új évada

Az már a múlt héten kiderült, hogy kik küzdenek majd az RTL Klub sztárpárshow-jában, a Nyerő Párosban, most pedig már azt is lehet tudni, hogy Sebestyén Balázs október 14-től teszi próbára az ismert párok szerelmét. A játékok során pedig segéderő érkezik hozzá a játékmester, Kabát Peti személyében.

A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat. Az idei évadban nyolc pár versenyez a Nyerő Páros trófeáért: Fésűs Nelly színésznő és férje Vajtó Lajos üzletember, Kéri Krisztián, aki az első magyar férfi Louis Vuitton modell és párja Lóránth Eni szintén nemzetközileg elismert modell, Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese Dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató.

Ott lesz a műsorban Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja Hornyák Ádám labdarúgó edző, Fluor Tomi rapper és párja Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző, Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára és menyasszonya Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége Sárközi Éva, valamint az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje.

A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. A Nyerő Páros új évada októbern 14-től hétköznap esténként 21:05-től kerül képernyőre az RTL Klubon.

  • Megosztom