Kiderült, mihez adta a nevét a Sláger FM

A 103.9 Sláger FM nevét viseli 2018. január elejétől a hazai és nemzetközi élvonalbeli szuperprodukcióknak helyet adó Papp László Budapest Sportarénában a Sky Bar.

Az ország oldies rádiója a hallgatói igények magas szintű kiszolgálására és szórakoztatására fókuszálva januártól Magyarország legnagyobb fedett sportcsarnoka, a Papp László Budapest Sportaréna kiemelt partnerévé vált. A Sláger FM Sky Bar a BudapestAréna harmadik emeletén, 135 ülőhellyel és exkluzív kialakítású közösségi térrel nagyszerű rálátást biztosít a küzdőtéren zajló eseményekre.

Gigasztárok fémjelezték az év elejét a BudapestArénában. Sok rajongó a Sláger FM Sky Bar szolgáltatásait élvezve vehetett részt az egyedülálló vonzerővel rendelkező Sir Rod Stewart vagy a Depeche Mode teltházas magyarországi szuperkoncertjén.

James Blunt, Lenny Kravitz, Enrique Iglesias – csak néhány nagy további név az idén Budapesten turnézó világsztárok közül, akiket sok Sláger-rajongó mostantól a Budapest piacvezető rádiójának* nevét viselő exkluzív Sláger FM Sky Bar területén tekinthet meg.

  • Megosztom