Kibővítette együttműködését az Apollo és a DVTK

A labdarúgás csak a kezdet volt az Apollo Tyres számára a DVTK-val való együttműködésben, a gumiabroncsgyártó mostantól a kosárlabda, a röplabda és a jégkorong szakosztályokat is támogatja.

A kosárlabda és a röplabda esetében az Apollo kiemelt figyelmet fordít a női csapatokra, a labdarúgás esetében pedig tovább mélyíti elkötelezettségét az egri és a salgótarjáni csapatok támogatásával.

„Ez a partnerség egy fontos lépés számunkra. Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a DVTK-val, hiszen ugyanabban a régióban tevékenykedünk. Összekapcsolni, támogatni a helyi közösségeket, minél több lehetőséget elérhetővé tenni számukra – mi ebben hiszünk az Apollónál. A DVTK-val való együttműködés kiterjesztése azt jelenti, hogy ebben a régióban is képesek vagyunk megerősíteni ezt a törekvést”– mondta Tarnai Tamás, az Apollo Tyres emberi erőforrás és társasági támogatás igazgatója.

„Rendkívül megtisztelő és örömteli, hogy az Apollo Tyres-ben egy olyan partnerre találtunk, aki fantáziát lát a DVTK több szakosztályának támogatásában is. Úgy gondolom, hogy a DVTK jelenlegi területi lefedettségével, multisport klub jellegéből fakadó adottságaival, valamint kiemelkedő létszámú sportolói és szurkolói bázisával ideális segítője lehet az Apollo Tyres-nak céljai elérésében” – tette hozzá Sántha Gergely, a DVTK ügyvezetője.

Az Apollo Tyres elkötelezett híve a labdarúgásnak. A Premier League-ben szereplő csapat, a Manchester United globális partnere, emellett a német Bundesligában is jelen van a Borussia Mönchengladbach labdarúgó klubbal kialakított együttműködésén keresztül. Az Apollo az Indiai Szuperligában is képviselteti magát a Chennaiyin FC támogatásával és az indiai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban játszó Minerva Punjab FC szponzorálásával.

  • Megosztom