Későbbre kerül a TV2-n az új gasztro reality

Jövő hétfőtől jóval később, este 10 óra után kerül majd adásba a TV2 új gasztro reality-je, a Love Bistro – írja a Sorozatwiki. A portál összeállítása szerint a magyar fejlesztésű, vadonatúj formátum gyenge nézettségi számokat hozott.

A Love Bistro augusztus 24-én a Mintaapák után és A Konyhafőnökkel küldte harcba a TV2. A Rubin Kristóf cége, a Free Monkeys Production által készített produkció egyik különlegessége, hogy párok versenyeznek benne.

Bár a csatornánál komoly reményeket fűztek hozzá, már az első nap sem igazán érdekelte az embereket, majd a harmadik adásra pedig teljesen bedőlt a nézettsége – olvasható a Sorozatwiki összeállításában.

A múlt héten döntött arról a TV2, hogy a tervezettnél hamarabb, már szeptember 14-én elindítja a Bezár a bazár! 3. évadát, ami 20:40-től lesz látható, a Love Bistrot pedig 22:10-re helyezik át és nagyjából éjjel fél 1-ig fog tartani.

A főzős produkció 5 hetes, így az utolsó két hét adásai éjszaka kerülnek képernyőre. Az elmúlt egy hónapban már ez a második gasztro témájú műsorbukás a TV2-n, ugyanis augusztusban a MasterChef VIP 2. szezonja is borzasztóan teljesített – írja a Sorozatwiki.

  • Megosztom