Keresik az Év Kutyabarát helyét

Elindult a kutyatartókat és vendéglátóhelyeket megszólító verseny, az Év Kutyabarát helye 2014 verseny, mely több kategóriában keresi a hazai kutyatartók által legjobbnak tartott kutyabarát helyeket. Máris sok pályázat érkezett.

Hazánkban körülbelül 1 millió felelős kutyatartót tartanak számon, akik legtöbbször kutyájukkal tervezik a nyaralást, a szabadidő eltöltését vagy akár a munkahelyen történő együttlétet.

Magyarországon a kutyabarát.hu – a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartva – a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért küzd, valamint a tudatos és felelős állattartásra kívánja felhívni a figyelmet. Céljuk, hogy a felelős kutyatartók platformjaként közvetítsék azokat a helyeket, melyek figyelmet fordítanak a hazánkban is egyre népszerűbbé váló kutyabarát trendekre. Hazánkban először, és a jövőre nézve hagyományt teremtve indította el az Év Kutyabarát helye pályázatot a kutyabarát.hu.

A pályázat célkitűzése

Az emberek mindinkább társként tekintenek kutyájukra, együtt mennek sok olyan helyre, ahol kutyájuk is szívesen látott vendég. Erre a tényre, „trendre” felfigyeltek azon vállalkozások is, akik rugalmasak és innovatívak, nem mellesleg kutyabarátok, állatszeretők. „Kinyitották az ajtókat” a kutyák számára is, így egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

Ez a pályázat elsősorban azoknak szól, akik részesei ennek a közösségnek, illetve azoknak a vendéglátó, szállás- és munkahelyeknek, akik ezt felismerték, és szívesen fogadják a kutyával érkezőket is. A pályázatra 2014. augusztus 31-ig lehet még nevezni.

A pályázatra eddig összesen 8 kategóriában 53 nevezés érkezett. Kategóriánként egyetlen vállalkozás, üzlet vagy munkahely nyerheti el a díjat.. Ezt a címet azon vállalkozások, helyek kapják, amelyeket az adott általános kategóriában – az elbírálási szempontok alapján – a szavazó közönség a legjobbnak tartott. Az alábbi kategóriákban osztanak ki díjakat:

– Étterem (Budapest / vidék)

– Kávézó (Budapest / vidék)

– Romkocsma / Pub

– Szálloda

– Panzió / Vendégház

– Munkahely

A pályázat fő támogatója a MagNet Bank, mely maga is kutyabarát.

A pályázat időtartama: 2014.08.15. – 2014.09.15.

Díjátadó: 2014.09.18.

Helyszín: MagNet Bank, Andrássy úti közösségi háza

Szavazni ezen az oldalon lehet: http://szavazas.kutyabarat.hu

  • Megosztom