Keresik a CSR legjobbjait

Idén 13. alkalommal hirdetik meg a CSR Hungary Díjat, a Magyar Üzleti Felelősség Díját, aminek célja a Magyarországon működő azon cégek, vállalkozások, szervezetek népszerűsítése, kommunikációja (ezáltal versenyképességük, piaci pozíciójának megerősítése-bizalom, hitelesség), akik már a XXI. Század felelős és fenntartható üzleti modell és gazdaság meghonosítására törekednek.

A Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj programja hatékony, elismert platformmá vált a legjobb gyakorlatok megosztására, a benchmarkingra és az egymástól való tanuláshoz. Ez a program évente lehetőséget kínál a szervezeteknek, hogy bizalmat és tudatosságot teremtsenek az érdekeltek körében, felelős és fenntarthatósági irányításuk bemutatásával. Ebben nem kis szerepe van a 2006-tól komplex szakmai és kommunikációs háttérként szolgáló CSR Hungary márkánknak.

Ma már néhány éves előkészület után a megújult pályázati struktúra önkéntes védjegyhasználati rendszerrel támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsment rendszerét.

Önkéntes védjegyhasználati rendszer

A CSR Hungary önkéntes védjegyhasználati rendszerében résztvevők több szintes ellenőrzéssel (1. szint – formai, tartalmi követelmények ellenőrzése, 2. szint – szakmai ellenőrzés, 3 . szint – a Felügyelő Bizottság döntése a 2 éves védjegyhasználatról- független, hiteles értékelés), a CSR Hungary Díj védjegyeinek használatával pozicionálják magukat a piacon.

Az egyes iparágakban, a közbeszerzési folyamatokban, és az egyre tudatosabb fogyasztók

és más érintettek felé is. Mintaként szolgálva a felelős és fenntartható üzleti kultúra terjesztésében.

Milyen kategóriákban lehet pályázni?

Idén ezen a nyilvános önkéntes pályázaton a következő 9 kategóriában

várjuk a pályázatokat:

Legjobb felelős és fenntartható vállalatért

Legjobb CSR Programért- Közös ügyek-közös felelősség

Legjobb innováció a körkörös gazdaságért

Legjobb környezeti felelősségvállalásért

A „CSR lelke” – Legjobb belső CSR megoldásokért

Junior

Legjobb beszállítói kapcsolatért

Legjobb CSR/fenntarthatósági vezető 2020

Legjobb CSR kommunikációért

Regisztráció határideje: 2020. július 25. Pályázati anyagok leadási határideje: 2020. augusztus 20.

  • Megosztom