Képzés vállalkozónőknek

A 12 napos Dobbantó kompetenciafejlesztő tréning, és a már jól bevált egynapos üzleti tervezés képzés mellett kétszer félnapos IT képzések is indulnak a Dobbantó Program keretében. A Program szakmai együttműködő partnere 2010-es indítása óta, és a képzések megvalósítója a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány. A leendő és gyakorló vállalkozónőknek szóló képzések a vállalkozói ismeretek, készségek fejlesztésében nyújtanak gyakorlatorientált segítséget.

A Budapest Bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve idén tavasszal is meghirdeti a Dobbantó Program egyik legkeresettebb képzését, a Dobbantó tréninget. A vállalkozói kompetenciafejlesztő tréning, amely során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek, és szakemberek által véleményezett, kész üzleti tervekkel távoznak. A vállalkozó nők számára meghirdetett tréning 20 fős csoportban zajlik hat héten át, összesen 90 órában. A képzés költségeit közel 90%-ban a Dobbantó Program vállalja át. A március 29-én induló tréningre a SEED Alapítvány honlapján keresztül (www.dobbanto.seed.hu) lehet jelentkezni március 14-ig.

„Figyelembe véve a visszajelzéseket, a korábbi hétfői és keddi tréningnapok helyett most pénteki és szombati napokon tartjuk majd a Dobbantó tréninget, hogy ezáltal még szélesebb körben tegyük azt elérhetővé. A 12 napból 6 nap így hétvégére esik, ezért csupán hat napot kell elvenniük a munkától vagy egyéb, csak hétköznap végezhető elfoglaltságuktól” – mondta Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója.

Indulnak az egy- és kétnapos tematikus képzések is

A nagy sikerre való tekintettel 2019-ben is lehet jelentkezni a tavaly útjára indított kétszer félnapos Quick IT képzésre. Az informatika világába kalauzoló kurzus alatt a résztvevők olyan digitális megoldásokkal ismerkednek meg, amelyek segítik őket a vállalkozásuk működtetésében. Az elhangzottak segítséget nyújtanak a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében, valamint az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében és értékelésében. A QuickIT képezést igény- és szintfelmérés alapján kezdő és haladó szinten szervezik meg, első alkalommal március 20-án és 21-én, majd ezt követően április 17-én és 18-án. További részletek a jelentkezési felület itt érhetők el.

A Program azokra is gondol, akik üzleti terv készítése előtt állnak, vagy működő vállalkozásuk modelljén szeretnének fejleszteni. 2019-ben is meghirdetik az Üzleti tervezés workshopot, ami a világszerte alkalmazott Business Canvas üzleti tervezési módszertanra épül. A március 18-án megrendezésre kerülő képzésre itt lehet jelentkezni.

Dobbantó Klubok

A mindenki számára nyitott Dobbantó klubesemények is folytatódnak, ahol az érdeklődők nem csupán a Program résztvevői által megszavazott témákban hallhatnak szakmai előadásokat interaktív formában, hanem kapcsolatokat is építhetnek egymással. A Dobbantó klubesemények idén minden tavaszi hónap utolsó keddjén, március 26-án, április 30-án és május 28-án látogathatóak. A részletek március elejétől megtalálhatóak lesznek a Dobbantó program Facebook oldalán.

„A Dobbantó Programot 2010-ben azért hoztuk létre, hogy támogassuk a vállalkozónőket ismereteik bővítésében, a kapcsolatteremtésben, ezáltal segítsük őket a vállalkozásindításban és fejlesztésben egyaránt. Ezen törekvésünkhöz nagyszerű partnerre találtunk a SEED Alapítványban. Büszke vagyok rá, hogy a Dobbantó Program képzései és klubeseményei révén az elmúlt években már közel 2.000 vállalkozónő sikeréhez járulhattunk hozzá közösen” – mondta Dancsé Engler Bernadett, a Budapest Bank mikrovállalati üzletág vezetője.

  • Megosztom