Karrierlehetőség az egyik légitársaságnál: 1200 embert vesznek fel

Egyedülálló lehetőség nyílik meg sok fiatal előtt, hiszen Európa legnagyobb diszkont légitársasága több mint ezer fővel tervezi bővíteni a létszámát.

A 31 országban, 820 útvonalon 250 repülőgépet üzemeltető easyJet jelenleg 5500 fős fedélzeti személyzetet foglalkoztat. Ők fontos szerepet töltenek be a légitársaság működésében, hiszen gondoskodnak az easyJet évi 70 millió utasának maximális biztonságáról is.

Az easyJet fedélzeti csapatát járatonként három légiutas-kísérő és egy kabinmenedzser alkotja, akik szorosan együttműködnek a kapitánnyal és az első tiszttel. Az easyJetnél dolgozó légiutas-kísérők a legmodernebb Airbus gépeken repülhetnek, emellett pedig bónuszokat, színvonalas képzést és karrierépítési lehetőséget is kínál számukra a légitársaság.

„A fedélzeti személyzet tagjának lenni igen hálás feladat – munkatársaink magasan képzettek, energikusak és vidámak. Az easyJet dolgozói egy csapatként működnek együtt, hogy biztosítsák a legmagasabb szolgáltatási színvonalat. Alig várjuk, hogy köszönthessük az új tagokat” – mondta Tina Milton, az easyJet kabinkiszolgálásért felelős vezetője.

A jelentkezéseket careers.easyjet.com oldalon keresztül várják, ahol minden fontos információt megtalálhatnak az érdeklődők. A jelentkezőknek elsőként online kurzusfeladatot kell megoldaniuk, majd egy három hetes gyakorlati bemutatón vesznek részt, ahol többek között a repülésbiztonsági folyamatokat, illetve az elsősegélynyújtást sajátítják el.

A mostani bővítést megelőzően az easyJet év elején jelentette be, hogy 350 új pilótát toboroz, továbbá megadja a lehetőséget 150 első tisztnek, hogy hamarosan kapitányokká váljanak. Az álláshelyek fele az Egyesült Királyságban jön létre, de mind a 27 bázison várják az új kollégákat.

  • Megosztom