Karácsonyi meglepetés a Vodafone-tól

A Vodafone Magyarország idén is különleges kedvezménnyel egészíti ki az október eleje óta még kedvezőbb Family ajánlatát az ünnepekre.

A nemrég megújult Family ajánlat célja, hogy elérhető áron biztosítsa a mobilkommunikáció lehetőségét a családoknak, akik számára a karácsony attól lesz teljes, ha annak minden pillanatát megoszthatják a szeretteikkel. Az ajánlat részeként most jelentős kedvezményekre számíthatnak a szerződésüket meghosszabbító, és az újonnan szerződő Family előfizetők is. Az ünnepek alkalmából ugyanis a családokat november 13-tól összesen 60 000 Ft azonnali készülékkedvezmény várja a 3 előfizetést magában foglaló Vodafone Family-vel, mely készülékenként legfeljebb 20 000 Ft-ot jelent, amennyiben azt azonos ügyfélszámon, 2 éves Go Extra vagy Red tarifákkal vásárolják. Ez a kedvezmény a megnövekedett kiadásokkal járó ünnepi időszakban nagy könnyebbség lehet bármelyik családnak. A Family karácsonyi kedvezmény a Vodafone üzletetekben, valamint a 1401-es telefonszámon igényelhető három készülékre, azonban ennél kevesebb, az ajánlatba bevont készülék vásárlása esetén is érvényes.

A karácsonyi kedvezményekből azok sem maradnak ki, akik tabletet szeretnének ajándékozni szeretteiknek, hiszen most minden táblagép árából 20 000 Ft készülékkedvezményt biztosítunk 2 éves MobilNet Medium és Extra tarifák vásárlása esetén. Az ajánlat november 13-tól minden csatornán elérhető új előfizetés vagy szerződéshosszabbítás esetén.

  • Megosztom