Kampányol a Profession

Felsőoktatásban tanuló hallgatóknak indított kampányt a Profession. Az új korosztályt megszólító kommunikációban három résztvevőt választottak ki a szervezők a beküldött videóik alapján. Őket egy mindenre kiterjedő munkaerő-piaci képzés sorozaton kísérhetjük végig a cég Youtube csatornáján és a Profession Pályakezdő Facebook oldalán.

 

A Profession legújabb reklámkampánya a 18-25 éves korosztályt segíti a munkaerőpiaci elhelyezkedésben. A kommunikáció első szakaszában a jelentkezők feladata az volt, hogy töltsenek fel egy rövid videót a kampány oldalára, melyben kifejtik, hogy milyen részletek tesznek számukra igazán vonzóvá egy munkahelyet. A videó feltöltését követően az arra érkező kedvelések alapján választották ki a három szereplőt.

 

A három szereplő, Kitti, Sophie és Dóri teljes körű munkaerőpiaci felkészítést nyertek: elsőként egy kommunikációs tréner, Nemes Orsolya fogadta őket. Ezt követi majd a karrier coach, Sámson Dorottya képzése, végül egy tanácsadás Csige Noémi stylisttól. Az egyes alkalmakról kisfilmek készülnek. A teljes felkészítést követően a Profession három állásinterjút is leszervez a nyerteseknek a vágyott munkakörükben.

 

 

ALKOTÓK LISTÁJA:

 

Megbízói oldal

 

Megbízó: Profession.hu kft.

Marketingvezető : Varga Balázs

 

Pályakezdő program projektfelelős: Petz Zsófia

 

Ügynökségek:

 

Reklámügynökség: Youth Direct Communication Kft.

Kreatívigazgató: Barathi Tamás

Art director: Papp András

Szövegíró: Füzesy Frigyes, Papp András

Account: Füzesy Frigyes

 

Produkció:

 

Produkciós cég: Youth Direct Communication Kft.

Producer: Barathi Tamás

Rendező: Füzesy Frigyes

Rendező asszisztens: Lajtai Noémi

Operatőr: Szántó Alex

Gyártásvezető: Porkoláb Patrik

 

Utómunka:

 

Vágó: Porkoláb Patrik

Colorist: Porkoláb Patrik

  • Megosztom