Kalandos akcióban a budapesti pláza

Rendhagyó akciót hirdetett október elején az Örs Vezér terén található ÁRKÁD. A bevásárlóközpont területén ugyanis egy ingyenesen kipróbálható mini akadálypályát állítottak fel, amelyet az utolsó hétvégén versenyek zártak le, ahol a legjobban szereplők értékes nyereményekért küzdhettek. A nevezés minden kategóriában ingyenes volt, a nyeremények összértéke pedig elérte a 3 millió forintot.

Az ÁRKÁD Challenge kalandpálya szervezésében és kommunikációjában a Mediator segítette a bevásárlóközpontot. Az ügynökség feladata volt az esemény megszervezése, kezdve a kalandpálya kitalálásától és felépítésétől egészen a záró versenyek megszervezéséig. Emellett a Mediator volt felelős az esemény kreatív koncepciójának a kidolgozásért és kivitelezéért, valamint az ÁRKÁD Challenge teljes körű promóciójáért, beleértve a médiatervezést, a social és influencer kommunikációt, valamint a PR feladatokat is.

„Nagyon örültünk, hogy segíthettük az ÁRKÁD-ot a teljes rendezvény megvalósításában. A Challenge egy olyan komplex feladat volt, amelynek szervezésében és kommunikációjában a Mediator minden részlege részt vett, így valóban full-service szolgáltatást tudunk nyújtani az ÁRKÁD-nak” – mondta Biró László, a Mediator cégvezetője.

A pálya felállításával a bevásárlóközpont célja az volt, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sportról és egészséges életmódról ősszel sem szabad elfeledkezni. Ennek jegyében a pálya megnyitásánál olyan ismert emberek vettek részt, akik életében a sport kiemelt szerepet kap, így ott volt Katus Attila fitnesz világbajnok, Knoch Viktor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, valamint a BioTechUsa két szponzorált versenyzője, Szabó Melinda és Magosi Zsombor is. Emellett olyan ismert influencerek is a kezdeményezés mellé álltak, mint Debreczeni Dóra, Gökler Kriszti, Kovács Ramóna, Pfalzer Dániel és Rubint Rella.

A tíz napon keresztül kipróbálható akadálypályán közel 1000 jelentkező ment végig. Az Árkád Challenge utolsó hétvégéjén versenyekkel várták a bátor jelentkezőket. Ezekre ingyenesen lehetett jelentkezni egy erre a célra létrehozott oldalon. Külön nevezhettek a környékbeli iskolák, edzőtermek, a bátrabbak pedig egyénileg is megmérettethették magukat. A legjobbak pedig minden kategóriában értékes nyereményeket kapnak, amelyeket az ÁRKÁD, a BioTechUSA valamint a bevásárlóközpont egyes üzletei biztosítanak. A versenyek összdíjazása elérte a 3 millió forintot. Az ÁRKÁD azt is fontosnak tartotta, hogy az iskolások figyelmét is felhívják a sportolás fontosságára, így nekik is szervezetek versenyeket. Ezek korosztályonként (12-14 évesek, valamint 14-18 évesek) kerültek megrendezésre, külön a lányoknak, a fiúknak és a vegyes csapatoknak. Mind a hat kategóriában a legjobb csapat 100.000 forint értékű sportszerutalványt kapott. A nagy sikerre való tekintettel a bevásárlóközpont jövőre ismét elindítja majd az ÁRKÁD Challenge kihívást.

  • Megosztom