Júliustól már nem Hardy Mihály lesz a Budapest Airport szóvivője

Több változásról is beszámolt a Budapest Airport Zrt.-nél az airportal.hu, a társaság többek között megválik a kommunikációs vezetőtől, Hardy Mihálytól is. Feladatait Valentínyi Katalin veszi át, aki a társaság kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója is lesz.

Az airportal.hu közlése szerint a Budapest Airport Zrt. vállalati kommunikációs igazgatóságát 2008 óta irányító Hardy Mihály helyére érkező Valentínyi július elsejétől tölti be ezt a pozíciót. A szakember közel egy évtizedes újságírói, illetve szintén illetve szintén közel tízéves kommunikációs tanácsadói és vezetői, valamint kormányzati tapasztalattal rendelkezik. Társadalmi tevékenysége részeként a Példakép Alapítvány alapító-vezetője.

A szakportál megjegyzi azt is, hogy Valentínyi Katalin Szarvas Gábor feladatait is átveszi a cégnél, aki a kormányzati kapcsolatokért felelt.

Az airportal.hu összeállítása szerint egyéb menedzsment változás is lesz a társaságnál, René Droese, a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. ingatlangazdálkodási és cargo üzletágának vezetője veszi át meglévő szakterülete mellett a vállalat fejlesztési igazgatóságának irányítását Stephan Schattney-től július elsejével.

René Droese több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlan-, illetve a repülőtérfejlesztés területén, a német szakember több mint egy évtizede, 2007 óta dolgozik a Budapest Airport kötelékében.

  • Megosztom