Jövőre is összecsapnak a Bajnokok és a Kihívók

Jövőre visszatér az Exatlon Hungary, a TV2 produkciójára már várják a jelentkezőket. Az elmúlt évadhoz hasonlóan ezúttal is a Dominikai Köztársaságban zajlanak majd a küzdelmek.

Komoly sikereket hozott a TV2-nek az Exatlon Hungary 2019-es és 2020-as évada, így nem okoz különösebb meglepetést, hogy a csatornánál úgy döntöttek, folytatják a produkciót. A Bajnokok és a Kihívók jövőre is összemérik tudásukat, és aki kedvet érez a megmérettetéshez, már jelentkezhet a műsorba.

Az első két évadban 190 versenynap alatt, 33 különböző pályán, 54 játékos csapott össze és összesen 3251 versenyfutamot rendeztek. A második évad több változást is hozott, egyrészt két hónappal tovább forgatott a stáb a Dominikai Köztársaságban, másrészt a új pályákat is beiktattak, illetve már két győztest hirdettek.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója a műsor kapcsán jelezte, hogy a második évadba több mint 6,2 millió tévénéző kapcsolódott be. Az Exatlon Hungary a Televíziós Újságírók Díja megmérettetésen a legjobb vetélkedő kategóriában lett díjazott.

  • Megosztom