Jótékony akcióban az RTL Klub

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 21. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. Az RTL Klub idén is december 28-án jelentkezik egy speciális Fókusz különkiadással, melynek segítségével pénzt gyűjtenek a rászorulóknak.

 

Az Ökumenikus Segélyszervezet advent első vasárnapjától év végéig tart jótékonysági akciót, hogy az egész éves tevékenységéhez és működéséhez szükséges támogatást összegyűjthesse. Ennek a kampánynak a részeként december 28-án, 19 órától az RTL Klub Fókusz című műsora 50 perces élő különkiadással jelentkezik.

 

Az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Magyarország évek óta sikeresen működik együtt a szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. A Fókusz különkiadásában és az adománygyűjtésben is nagy segítséget nyújtanak ezúttal is az RTL Magyarország műsorvezetői és sztárjai, akik személyesen is buzdítani fogják a nézőket a 1353-as adománygyűjtő telefonszám felhívására. A sztárokon kívül a Fókusz riporterei személyes történeteken, valóságos példákon keresztül mutatják be, hogy az Ökumenikus Segélyszervezethez érkező pénzadományok hogyan válnak valódi segítséggé. A nehéz sorsokat bemutató riportokban ugyanakkor közös, hogy minden esetben ott a remény is: a Segélyszervezet az adományozók segítségével a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetben is esélyt tud nyújtani a szegénységből, a krízisből való kitörésre.

 

Az újabb együttműködés célja nem lehet más ezúttal sem, mint, hogy minél több ember csatlakozzon az ünnepi összefogáshoz, azaz váljon nézőből aktív segítővé maga is, hogy a Segélyszervezet az ünnepeken túl egész évben ételt adhasson az éhezőknek, otthont az otthontalanoknak és esélyt az esélyteleneknek.

 

Idén is nagyon könnyű lesz csatlakozni a felhíváshoz: egy hívás vagy sms az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára 250 forint adományt jelent. Az adományokat a december 28-ai Fókusz különkiadás előtt és alatt is megtehetik a nézők.

  • Megosztom