Jótékony akcióban a Well PR

A Well PR csapata integrált kommunikációs szaktudásával pro bono segíti a Budapest Bike Maffia és a Cafe Art legújabb jótékonysági kezdeményezését, a My Budapest Photo Projectet. A kampány célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét a fedél nélkül élők problémájára és emellett segítsen a kezdeményezésben részt vevő hajléktalanokon.

 

A My Budapest Photo Project egy nemzetközi kampány hazai adaptációja. A szervezők július elején 100 eldobható fényképezőgépet osztottak szét Budapesten élő hajléktalanoknak, és arra kérték őket, hogy egy héten át a saját szemszögükből örökítsék meg a várost. A beérkezett fényképekből egy szakmai zsűri választja ki azokat a képeket, amelyekből augusztus 30-án kiállítás nyílik a Budapest Pontban. A kiállított fotókra szavazhatnak a látogatók, és a legtöbb szavazatot kapott 12+1 kép kerül majd be a My Budapest Photo Project 2017-es naptárába, aminek megvásárlásával a projektben résztvevő hajléktalanokat lehet támogatni.

 

„Fontosnak tartjuk, hogy aktív szerepet vállaljunk olyan civil jótékonysági kezdeményezésekben, amelyek kreatívan és újszerű megközelítéssel hívják fel a figyelmet egy-egy társadalmi problémára. Célunk az, hogy a kampány üzenete minél több emberhez eljusson és a szervezőkkel közösen akár hagyományt is teremtsünk a My Budapest Projecttel” – nyilatkozta Bede Márta, a kezdeményezés kommunikációját végző Well PR ügyvezető igazgatója.

 

A My Budapest Photo Projectet adjukössze.hu weboldalon lehet támogatni.

  • Megosztom