Jönnek a vadiúj csúcsmobilok

Az LG Electronics (LG) a héten mutatja be a K sorozatba tartozó új okostelefonjait, amelyek az LG prémium mobiltelefonjainál megszokott fejlett kameratechnológiával és kezelőfelületi funkciókkal érkeznek. A sorozat első két tagja, a K10 és a K7 a 2016-os CES kiállításon, Las Vegasban mutatkozik be.

 

Az LG K sorozat okostelefonjai (a korábbi L sorozat utódjai) elsőként vonultatják fel az LG „fényes kavics” (glossy pebble) formavilágát, amely a stílusos külsőt, ívelt, modern elemekkel egészíti ki a fiatalabb közönség ízlésvilágát megcélozva. Az új dizájn az LG 2.5D Arc Glass kijelző-felülettel válik teljessé, a könnyed és tökéletes stílus érdekében pedig a K sorozat készülékeinek oldaláról is lekerülnek a gombok. A természet ihlette új dizájn a K10 és K7 készülékeknek exkluzív külsőt kölcsönöz.

 

A hátlapon tekervényes, hálós minta segíti az optimális fogást akár mozgás közben is. Mivel a mindig mozgásban lévő felhasználók általában az aktív életstílust kedvelik, a K sorozat telefonjait is ehhez igazodva, a multimédiafogyasztást és -készítést szem előtt tartva tervezték. A nagy kijelző kiválóan használható képek és videók megjelenítésére, melyeket akár a kategória legfejlettebb kamerájával is készíthetünk. A K10 készülék például 13MP hátlapi és 8MP előlapi kamerával érkezik.

 

Az LG népszerű Gesture Shot (kézmozdulattal történő fényképezés) és Gesture Interval Shot funkcióinak használatával a selfie-készítés gyerekjáték. A Gesture Shot segítségével könnyedén, egyetlen kézmozdulattal készíthetünk fotókat. A funkció aktiválásához elég, ha az ember a nyitott tenyerét az előlapi kamera elé tartja, majd ökölbe szorítja a kezét, ezután a készülék megkezdi a visszaszámlálást a fotó elkészítéséhez. A Gesture Interval Shot – a Gesture Shot továbbfejlesztéseként – négy képet készít két másodpercenként. A sorozatselfie elkészítéséhez nem kell mást tenni, mint kétszer bezárni a tenyeret a kamera előtt. Mindkét készülék „Flash for Selfie” előlapi villanófénnyel felszerelve érkezik, hogy a felhasználók megörökíthessék a felbecsülhetetlen pillanatokat bármikor, bárhol – akár sötétben is.

 

 

  • Megosztom