Jön a Sztárban Sztár Afterparty

A buli a Super TV2-n folytatódik, háttérműsort indít a Sztárban Sztár. A TV2-n futó élő show után szeptember 27-től minden vasárnap a Super TV2-n jelentkezik a Sztárban Sztár Afterparty. A közel egy órás háttérműsorban Tilla vezetésével a nézők még több érdekességet tudhatnak meg az élő show-ban színpadra lépő énekesekről, és bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé.

Szeptember 27-től minden vasárnap 21:40-kor jelentkezik Tilla műsorvezetésével a Sztárban Sztár háttérműsora a Super TV2-n. A Sztárban Sztár Afterparty bepillantást enged a kulisszák mögé, mindent megtudhatnak a nézők az énekesek felkészüléséről és elképesztő átváltozásáról.

“Nagyon örülök, hogy a Sztárban Sztár kapott egy háttérműsort, mert ez egy olyan show, ahol különösen izgalmas benézni a kulisszák mögé. Az énekesekkel még frissen, rögtön az események után tudjuk kitárgyalni a történteket. Nagyon szeretek beszélgetni, azon leszek, hogy a színpadra lépő énekesek emberi oldalát minél jobban megmutassam a nézőknek. Igaz, hogy ez a show nem a véres küzdelemről szól, de kiesni senki nem szeret, ezt a magam bőrén is megtapasztaltam a Nagy Duettben, ezek az érzelmek is biztosan előtérbe kerülnek majd. Ráadásul az énekesek és a stáb is hatalmas munkát fektet egy-egy átváltozásba, úgyhogy bőven lesz miről beszélni” – árulta el Tilla.

Az egy órás háttérműsor élőben jelentkezik a Sztárban Sztár stúdiójából, ahol az is kiderül, milyen kihívásokkal kellett megküzdenie egy-egy énekesnek a felkészülés során, ki-mit szól a következő heti feladatához, vagy épp miként fogadta a zsűri szavait.

  • Megosztom