Jön az új 5G-s okosmobil

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona három új Nokia okostelefont, illetve az Originals család legújabb tagját mutatta be egy felhasználóbarát roaming szolgáltatás bejelentése mellett. A Nokia 8.3 5G a legelső 5G-s okostelefon a Nokia portfóliójában. Szintén újdonság a Nokia 5.3 és a Nokia 1.3 készülék, csakúgy mint a Nokia 5310, az új Originals telefon.

A HMD Global az elsők között lépett be egy vadonatúj szegmensbe: a HMD Connect nemzetközi roaming szolgáltatással, egy olyan innovatív és könnyen kezelhető megoldással, mely a felhasználó számára folyamatosan elérhetővé teszi a számára legfontosabb szolgáltatásokat.

A négy új készülék és a vadonatúj roaming szolgáltatás mellett a HMD Global tovább terjeszkedik: idén ugyanis Brazíliában is megjelenik a cég. Ünneplésre méltó az, hogy a „Nincs idő meghalni” című 25. James Bond film, hivatalos telefonos partnere a HMD Global lett.

Nokia 8.3 5G

A Nokia 8.3 5G, a ténylegesen globálisan használható, időtálló 5G Nokia okostelefon. A Nokia 8.3 5G – Qualcomm moduláris platformja részeként – elsőként alkalmazza a Qualcomm 5G RF front end modulját, és így több mint 40 különböző RF komponenst tömörít. Ezáltal egy olyan eszközt hoztunk létre, mely kiállja az idő próbáját, és támogatja az 5G hálózatot.

A Nokia 8.3 5G ZEISS optikával, PureView quad kamerával, illetve OZO audióval érkezik, emellett a készülékben debütál a ZEISS Cinema videószerkesztő, így rendkívül gyenge fényviszonyok mellett is jó minőségű videofelvétel készíthető. A Nokia 8.3 5G ideális okostelefon azok számára, akik korlátok nélkül szeretnének alkotni. A készülék mindig készen áll a következő lépésre, tökéletesen optimalizálva az 5G-re – minden korábbinál több ember számára biztosítva a a streaminghez és a videójátékokhoz szükséges gyors sebességet, legyenek bárhol a világon. A finn hagyományok ihletette Nokia 8.3 5G a sarki fény színében érkezik, melyet a sarki fény inspirált.

Nokia 5.3

Számos Nokiás újdonságot tartalmaz a Nokia 5.3 kiemelkedően jó áron: a hátlapi quad kamerát, a legújabb Qualcomm Snapdragon 655 chipsetet, és a 2 napon keresztül kitartó akkumulátort. A mesterséges intelligenciával támogatott quad kamera biztosítja, hogy akár félhomályban is – az éjszakai módnak köszönhetően – tökéletes fotók készüljenek. A széles látószögű és a makro kamera pedig abban segít, hogy csodás tájképek, vagy éppen tökéletes közeli felvételek készüljenek. A Nokia 5.3 óriási, 6,55 hüvelykes kijelzője kiváló tartalomfogyasztásra és játékra egyaránt. A készülék nemcsak strapabíró, de gyönyörű skandináv ihletésű dizájnt kapott, Android 10 rendszerrel és dedikált Google Segéd gombbal érkezik.

Nokia 1.3

A Nokia 1.3 modern technológiát és a vadonatúj Android 10 (Go kiadás) operációs rendszert nyújt, a korábbaiknál kedvezőbb áron. Az okostelefonon elsőként érhető el a Camera Go, emellett megtalálható benne a gyenge fényviszonyok esetén hasznos, mesterséges intelligenciára épülő image fusion technológia, a Gallery Go és a ragyogó HD+ kávamentes képernyő. Az első Android 10-es (Go kiadás) Nokia okostelefon, nagyobb sebességet, nagyobb biztonságot és milliónyi appot kínál, hogy segítse a mindennapokat. Mindemellett rendszeres biztonsági frissítésekkel, illetve a garantált Android 11 (Go kiadás) ígéretével a készülék idővel egyre jobbá válik.

Nokia 5310

Az eredeti Nokia 5310 Xpress Musicot újragondolva a Nokia 5310 MP3 lejátszóval, FM rádióval, és két erőteljes előlapi hangszóróval érkezik, így mindenhová magaddal viheted kedvenc zenéidet. A Nokia 5310 a klasszikus formatervezést egyszerű, modern vonalakkal ötvözi, a hosszú üzemidőre tervezett akkumulátor pedig napokig bírja töltés nélkül.

HMD Connect Global Data Roaming Szolgáltatás

A HMD Global új szolgáltatási területre lép a HMD Connect nemzetközi roaming szolgáltatással. A szolgáltatás megkönnyíti a kapcsolattartást, a felhasználók pedig ténylegesen azért fizetnek, amire szükségük van. Az egyszerűen használható adatcsomag-menedzsment jól átlátható, könnyen bővíthető. A szolgáltatás béta tesztüzeme a HMDConnect.com oldalon keresztül érhető el, világszerte megfizethető, biztonságos roamingot nyújtva.

A HMD Connect nemzetközi roaming szolgáltatása az indulás pillanatában több mint 120 országban érhető el. Partnerével, a Greenwave Systems-szel, illetve a helyi szolgáltatókkal együtt a HMD Global azon dolgozik, hogy a lefedettséget a jövőben még több hálózatra és országra terjessze ki.

  • Megosztom