Jön a Black Friday: így őrizd meg a nyugalmad!

A Black Friday vészesen közeledik, de nem muszáj, hogy ez káoszba fulladó vásárlási rémálmot, órákon át a dugóban ülést, vagy idegőrlő futkározást jelentsen boltról boltra. A FOREO elhozta a legütősebb online vásárlási tippeket, amivel a legtöbbet kihozhatod idén a Black Friday-ból, nyugodtan, a kanapéd kényelméből.

Írj bevásárló listát!

A Black Friday nem a böngészés ideje. A sok csábító ajánlat között biztosan elkalandozol majd és megtetszenek olyan dolgok is, amelyekre valójában nincs is szükséged. Ezért fontos, hogy legyen egy listád arról, amit szeretnél, vagy amire igazán szükséged van. Néha annyira vágyunk a “na, ez megérte” érzésre, hogy olyat is megveszünk, amit nem kellene. Ne ess ebbe a hibába!

Legyen B terved!

A fekete péntek őrületében előfordul, hogy a raktárkészlet kiürül és a vágyott termék már nem elérhető. Ez megeshet, ha nem vagy éppen 00:00 perckor a gép előtt, a frissítés gombot nyomogatva. A szívroham elkerülése érdekében készülj B tervvel; legyen B opciód egy hasonló termékre, vagy másik webshopra, ahol beszerezheted vágyaid tárgyát.

Előkészületek, előkészületek

Az igazi profik már Black Friday előtt elkezdik az előkészületeket: hasznos, ha a kedvenc online boltjaidban előre regisztrálsz és saját felhasználói fiókot hozol létre, hogy ezzel se menjen az idő. Ezután elkezdheted a kívánságlistákat is összerakni, így az akciók indulásakor minden már csak egy kattintásra lesz! A bankkártyádról se feledkezz meg: csekkold a napi vásárlási limitedet és a rendelkezésre álló összeget is, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések, amikor fizetésre kerül a sor.

Vadászd le előre a kedvezményeket!

Sok e-kereskedő már több nappal Black Friday előtt elkezdi az akciókat! Hogy tudd, mire számíts, böngészd át a webshopjaikat és a dedikált Black Friday gyűjtőoldalakat is, ahol a legjobb ajánlatokat gyűjtik össze. Pro tipp: ha még nem tetted, kövesd be kedvenc márkáidat, például a FOREO-t Facebookon és Instán a first-minute ajánlatokért és különleges kuponokért.

Olvass vásárlói véleményeket!

Használd ki az online világ előnyeit: tudd meg, mi a véleménye azoknak, akik már megvásárolták az adott terméket. Jó kiindulási pont lehet, ha sok vásárlási visszajelzést olvasol, mielőtt megveszed azt. Ne csak a terméket, a webshop megbízhatóságát is vedd figyelembe.

Hasonlítsd össze az árakat!

Az online vásárlás másik elvitathatatlan előnye, hogy össze tudod hasonlítani az árakat. Használd ki! Hogy biztos megtaláld a legjobb Black Friday ajánlatot, vásárlás előtt böngészd az ár-összehasonlító site-okat is!

Ki korán kel…

Black Friday napján a hajnali pacsirták a nyertesek. Más szóval, ha szundi van, bukta van.

Most ne pazarold az időt kávéval, hosszú fürdőszobai készülődéssel. Kivételesen kezd ezt napot a számítógéped előtt és mire reggelire kerül a sor, már kész is vagy a karácsonyi bevásárlással!

Bennfentes info a FOREO-tól:

Black Friday alkalmából a svéd FOREO oldalán akár 35%-os kedvezménnyel veheted meg a világ leghíresebb arctisztítóit, okos maszkjait! Az akciós időszak 2019. november 26-tól december 6-ig tart.

  • Megosztom