Jóízű jótékonyság hamburgerimádóknak

Folytatja tavaly megkezdett karácsonyi akcióját a magyar hamburgerlánc, azonban most food truck helyett biciklivel juttatják el kézműves burgereiket a rászorulóknak, a szállításban pedig a Budapest Bike Maffia is a segítségükre lesz. A Socially ötlete alapján megvalósított karácsonyi aktivitás során minden megvásárolt „TEgyünk jót” hamburger után egy extra hamburgert ajánlanak fel a rászorulóknak.

„A tavalyi évben már láttuk, hogy egy-egy apró segítséggel is mosolyt lehet csalni az emberek arcára, akkor 10 gyermekotthonban összesen 300 gyereket ajándékoztunk meg hamburgereinkkel. Idén az adakozásnak más formáját választottuk, melybe a vásárlóinkat is szeretnénk bevonni: december 5. és 18. között azok, akik új „TEgyünk jót” hamburgerünkből vásárolnak, automatikusan jótékonykodnak is, hiszen a nevükben rászorulóknak juttatunk el egy-egy extra hamburgert a Budapest Bike Maffia segítségével” – mondta el Susánszky Ádám, az 5 éves születésnapját ünneplő Zing Burger&Co. Társtulajdonosa, aki azt is hozzátette, hogy reméli, hogy a mostani együttműködés példáján felbuzdulva a jövőben még több vendéglátó egység csatlakozik majd a BBM céljaihoz.

A Zing Burgerrel már 2015 óta együttműködő Socially által megálmodott és kivitelezett kampányban ebben az évben egy új szereplő is részt vesz: a Budapest Bike Maffia segít majd a kézműves finomságok célba juttatásában. Varga Sára, az ügynökség vezetője elmondta, hogy olyan szervezetet kerestek, akik gondolkodásmódban megegyeznek a Zinggel és a tapasztalatukra hagyatkozva valóban a legjobb helyre kerülhetnek majd a vásárlókkal közösen összegyűjtött burgerek.

A szervezők remélik, hogy az akciónak köszönhetően sokszáz, vagy akár ezer hamburger is összegyűlik majd és amellett, hogy a rászorulókon segítenek, képesek lesznek összefogásra is buzdítani az embereket. „Szeretnénk rávilágítani arra, hogy egy apró döntés is nagyon sokat jelenthet, illetve a fiatalok gondolkodását is formálni azzal, hogy egy ennyire közkedvelt márka kiáll a jó ügyek mellett.” – tette hozzá Sára, akinek a Kenderesi-féle sajtburesz vagy akár a Viszkis-kampányát is köszönheti a Zing.

A dupla baconnel, ementáli sajttal, BBQ szósszal, sült hagymával és füstölt sajtos labnehhel készített „Tegyünk jót” burger minden Zing Burger&Co.-ban elérhető lesz, sőt, online, illetve az üzletekben egy számlálón is nyomon lehet majd követni valós időben, hogy hány felajánlás gyűlik össze. Együnk egy jót, hogy közben jót tegyünk másokkal!

  • Megosztom