Jó hírek az Inviteltől

Túllépte a 7500-at az Invitel Biztonság Csomag ügyfeleinek száma – derült ki az Invitel legfrissebb adataiból . Az Invitel ügyfelei az Aegon Biztosító együttműködésével nyújtott balesetbiztosítási szolgáltatással a teljes család biztonságáról gondoskodhatnak. Az Invitel Biztonság Csomag fedezete ugyanis nemcsak az előfizetőre, hanem a vele azonos, állandó lakcímre bejelentett közeli hozzátartozókra is kiterjed.

 

Az Invitel már egy éve, 2014 februárja óta kínálja az Aegon biztosító szolgáltatását, amelyet a társaság 70 év alatti, lakossági előfizetéssel rendelkező ügyfelei igényelhetnek. A balesetbiztosítás a nap 24 órájában a világ bármely országában bekövetkezett káreseményre érvényes. Az Invitel Biztonság Csomag havidíja bruttó 690 forint, amely az Inviteltől érkező távközlési számla egyik tételeként szerepel, így kiegyenlítése is egyszerű, kényelmes.

 

A részletekről bővebb tájékoztatás a cég weboldalán olvasható, továbbá az Invitel munkatársai minden érdeklődőnek készséggel nyújtanak felvilágosítást személyesen az Invitel Pontokban és Invitel Napokon, valamint a 1288-as Infóvonalon és az online ügyfélszolgálaton.

  • Megosztom