Jó hír a Horvátországba utazóknak

A MasterCard kártyatársaság közös akciót indít Horvátország legnagyobb üzletláncával, a Konzummal, valamint kedvezményesen teszi elérhetővé az Atlas utazási iroda három horvátországi ajánlatát.

A több mint hétszáz horvátországi Konzum üzletben a MasterCard vagy Maestro kártyabirtokosok az akcióban résztvevő termékeket 15–28 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg 2013. szeptember 1-jéig, ha fizetéskor MasterCard vagy Maestro bankkártyájukat használják.

A Konzum üzletlánccal közös akció keretében használható kuponokat a letenyei határátkelőnél osztják a MasterCard hoszteszei, de a kuponok ki is nyomtathatók a MasterCard magyar weboldaláról. A kuponok korlátlanul sokszorosíthatók, de egy kupon csak egy termék vásárlására használható fel.

A MasterCard és a Maestro kártyák használata nemcsak Horvátország legnagyobb üzletláncában, de az Atlas utazási iroda bizonyos programjaira is biztosít kedvezményeket.

A kártyabirtokosok akciós áron vehetnek részt hajókirándulásokon, amelyek során felfedezhetik az Elafit szigetek városait vagy Velencét, és meglátogathatják a történelmi emlékekben gazdag Hvar városát is. Az alacsonyabb ár a MasterCard vagy Maestro kártyával való fizetés esetén érvényes a kuponokon meghatározott utazásokra 2013. július 1-jétől szeptember 1-jéig.

  • Megosztom