Jó ügyért adakozhatnak a gasztrorajongók

A S.Pellegrino és az Acqua Panna a “50 Best for Recovery” program alapító adományozóiként exkluzív gasztronómiai és életmód élményekkel gazdagítják a globális adománygyűjtő eseményt, és mindenkit arra ösztönöznek, hogy csatlakozzon a #SupportRestaurants mozgalomhoz.

Az elmúlt hetekben a Sanpellegrino Csoport bejelentette, hogy a S.Pellegrino és az Acqua Panna – amelyet hazánkban a Szentkirályi Magyarország forgalmaz – jelentős mértékben támogatja a 50 Best Recovery elnevezésű kampányt. Ahol lehetséges, pénzügyi mentességet biztosítanak, használható erőforrásokat hoznak létre és osztanak el a COVID-19 világjárványból kikerülő éttermi vállalkozások között.

Július 3-tól kezdve az együttműködés új és izgalmas szakaszba lép a 50 Best “Bid for Recovery” aukcióval, amely a legnagyobb globális esemény a maga nemében. Az aukció célja, hogy közvetlen és kézzelfogható támogatást nyújtson a gasztronómiai ipar felépüléséhez.

A rendkívüli adománygyűjtési kezdeményezés révén a Sanpellegrino Csoport egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt: bárki licitálhat a S.Pellegrino és az Acqua Panna által adományozott egyedi aukciós tételek egyikére, és részt vehet a #SupportRestaurants mozgalomban, amely segíti a séfközösséget az ágazat jövőjének meghatározásában.

Az aukció online zajlik, a résztvevők július 3. péntektől július 12. vasárnapig licitálhatnak.

A programmal kapcsolatos további részletek a S.Pellegrino honlapján, valamint Facebook és Instagram oldalán érhetők el.

  • Megosztom