A DIGI Sporton rúg labdába Ronaldo

Továbbra is a DIGI Sport csatornáin lesznek láthatók a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzései. A távközlési társaság és a közvetítési jogokat értékesítő IMG Media megállapodásának köszönhetően a DIGI ügyfelei már biztosan megtekinthetik – az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo csapata – a címvédő Juventus és a veronai Chievo találkozójával, szombaton elrajtolt bajnokság küzdelmeit. Az olasz élvonalbeli meccsek közvetítéséért a TV2 Csoport is ringbe szállt.

Hosszú találgatások után eldőlt, hogy Magyarországon továbbra is a DIGI Sport csatornák közvetíthetik az olasz labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit. A DIGI Csoport 2018. augusztus 17-én írta alá az erről szóló szerződést az IMG Media-val, így újabb 3 évig birtokolhatja a Serie A közvetítési jogait. Olaszország legjobb klubcsapatainak összecsapásai a DIGI Sport és a DIGI Online műsorkínálatában is elérhetők lesznek, így a társaság ügyfelei holnaptól bárhol és bármikor izgulhatnak kedvenceikért.

Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságnak magyar vonatkozása is van, hiszen Nagy Ádámra a jelek szerint az idei szezonban is számít a Bologna. Ráadásul nemrégiben edzőcsere volt a csapatnál, így abban is bízhatunk, hogy idén még többet szerepel majd, mint tavaly. További érdekesség, hogy a július 15-ei VB döntőn pályára lépett játékosok legtöbbje – összesen nyolcan – ősztől a Serie A-ban folytatja a szezont.

Ahogyan arról az mmonline.hu is beszámolt, a TV2 Csoport a Bajnokok Ligája és a spanyol élvonal mellett az olasz Serie A közvetítési jogaiért is versenyben volt sőt, az idei Media Hungary-n be is jelentették, hogy megszerezték a szükséges jogokat. Az olasz bajnokság esetében azonban változott a jogok értékesítéséért felelős cég, így  újra indult a verseny a közvetítésért, amit ezúttal a DIGI nyert. Az olasz bajnokikat leszámítva a TV2 Csoport augusztusban elindult Spíler 2 nevű sportcsatornáján érkezik majd a topfoci, azonban árvita miatt könnyen előfordulhat, hogy a legnagyobb műsorterjesztők előfizetői csak késéssel tudnak bekapcsolódni majd a küzdelmekbe. Erről itt olvashat bővebben.

  • Megosztom