Jeremy Cohen csatlakozott a Geometry-hez

Július végétől Jeremy Cohen alelnöki pozícióban, Londonból irányítja a WPP hálózathoz tartozó Geometry tanácsadói munkáját az EMEA régióban.

Jeremy Cohen a Kantar Consulting Europe vezérigazgatói székéből érkezett a cégcsoporthoz. A tanácsadói és technológiai üzletfejlesztés terén széles körű tapasztalattal rendelkező szakember feladata a Geometry tanácsadói szolgáltatásainak továbbfejlesztése, a növekedési lehetőségek feltérképezése a kreatív kereskedelmi megoldások területén, valamint a piacralépési stratégiák fejlesztése.

A Geometry az új pozícióval azoknak a kommunikációs és kreatív kereskedelmi igényeknek kíván még jobban megfelelni, amelyeket a kereskedelemben zajló alapvető változások hoztak. A fogyasztói magatartás ugyanis gyökeresen megváltozott a közelmúltban, így a jelenlegi kereskedelmi modellek a korábbinál kevésbé hatékonyak, vagy sok esetben egyszerűen elavulttá váltak.

A nemzetközi cégcsoport kereskedelmi tanácsadói üzletágának az a célja, hogy a vállalat a márkákat az üzleti stratégiájukban foglalt valamennyi növekedési mutató esetében támogatni tudja. A Geometry több kulcsterületen is fejleszti szolgáltatásportfólióját, és olyan problémákra szeretne megoldást kínálni ügyfeleinek, mint például az új növekedési területek és értékesítési csatornák felkutatása, vagy a hatékonyság növelése. Az adatelemzés, a kreatív gondolkodás és a vásárlói attitűdök átfogó ismerete mellett a Geometry kreatív kereskedelmi megoldásokat kínál, amelyek fejlesztésében saját módszertanát és a legújabb technológiákat alkalmazza. A tanácsadói szolgáltatás először az EMEA régióban lesz elérhető, később pedig a teljes nemzetközi hálózatra is kiterjed majd.


  • Megosztom