Játszani hív a Cartoon Network

Március 31-től új évaddal tér vissza a Ben 10 játékshow a Cartoon Network csatornára. A Ben10: Újabb kihívás a korábbi évekhez hasonlóan a legmodernebb technológiai eszközöket bevetve állítja próbatételek és kihívások elé a résztvevő gyerekeket és felnőtteket. A műsor premierjéhez ezúttal egy különleges akció is kapcsolódik Magyarországon: az ifjú Ben 10 rajongókat és családjukat egy Városligetben zajló nyomkeresős játékra invitálja a Cartoon Network.

A 2011-es Ben 10: A legnagyobb kihívás után most egy újabb vetélkedő ad lehetőség arra, hogy Európa legnagyobb Ben 10 rajongói megküzdhessenek egymással. A Ben 10 Újabb kihívás epizódjai hasonló vonalvezetés mentén épülnek fel: egy-egy rész során mindig két csapat küzd egymással, az egyes csapatok egy felnőttből és két gyerekből állnak. A szellemi kihívások és fizikai akadályok során a legmagasabb pontszámot gyűjtő csapat kerülhet be a végső döntőbe, ahol az idővel kell szembenézniük. Az egyes akadályok legyőzéséhez a csapatok Ben különleges órája, az omnitrix segítségével kell, hogy idegen lények testébe bújjanak.

A londoni show házigazdája, Nigel Clarke, így jellemezte a műsort: „Annyira izgatott voltam, mikor a Cartoon Network felkért a Ben 10 Újabb kihívás műsor vezetésére. Ez a hihetetlen játékshow számtalan izgalmat rejt: a különféle interaktív kihívások próbára teszik a játékosok szellemi és fizikai képességeit is, mindamellett, hogy tanúbizonyságot kell tenniük a Ben 10 műsor alapos ismeretéről is. A kedvenc kihívásom a showban, amikor minden csapatból egy-egy játékos Reppencs bőrébe bújik és a levegőben repülve kell pontokat gyűjteniük a saját csapatuknak! Az aztán az izgalom!”

Családi Ben 10 nyomkeresős játék a Városligetben

A magyarországi premierhez kapcsolódóan a Cartoon Network egy különleges szabadtéri kalandra hívja a fiatal rajongókat, amelyet egy online ingyenesen letölthető „Ben 10 kalandlap” segítségével lehet játszani. A városligeti bújócska során Ragacskának, a legkisebb – ám legbátrabb idegennek – segíthetnek a játékosok abban, hogy megtalálja a barátait, a helyszínhez kapcsolódó rejtvények megoldásával. Az egyes állomások során a fiatalok a Városligetben található épületeket, szobrokat is közelebbről megismerhetik, a közelükben „elbújt” Ben 10 szereplők segítségével. A játék remek családi szórakozást és kellemes kirándulást ígér a Városligetben.

  • Megosztom