Játékstreaming platformmal erősít a Google

A Google újabb nyolc országban teszi elérhetővé Stadia felhőalapú játékstreaming platformját. Mától hazánk mellett Csehországban, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szlovákiában, Ausztriában és Svájcban is több millió új felhasználó számára nyílik lehetőség arra, hogy kedvenc játékaival letöltés nélkül játszhasson.

A Stadia megalkotásakor a Google célja az volt, hogy a felhasználók könnyebben és gyorsabban érjék el a jobbnál jobb videojátékokat. A Stadia használatához nem kell új eszközöket beszerezni, a játékok letöltés vagy frissítés nélkül azonnal futnak a meglévő laptopokon, asztali számítógépeken, kompatibilis telefonokon és tableteken, valamint népszerű játékkontrollereken.

A Stadia platform az újonnan csatlakozó nyolc ország minden felhasználója számára megnyílik a következő 24 órában. Így ők egyszerűen, Gmail fiókjukkal bejelentkezhetnek a Stadia.com oldalon keresztül és regisztrált felhasználóként azonnal kipróbálhatják például a Destiny 2 vagy a Super Bomberman R Online játékokat ingyenesen.

A Stadia minden új felhasználója most egy hónapig térítésmentesen megkapja a Stadia Pro hozzáférést, a platform prémium előfizetési szolgáltatását, ahol rengeteg kipróbálásra váró játék érhető el. Stadia Pro előfizetéssel minden kiválasztott játék a felhasználóé, addig, amíg tagsága fennáll, illetve további térítésmentes játékok kerülnek a kínálatba minden hónapban. A 2990 Ft havidíjú Stadia Pro előfizetés folytatható, vagy bármikor lemondható. Mindezek mellett a Stadia áruházban további játékok vásárlására is lehetőség nyílik. Akár a Cyberpunk 2077-ben, akár Night City utcáin sétálna a játékos, vagy az Assassin’s Creed Valhalla csatáinak történetén felnevelkedett legendás viking harcos szeretne lenni, mindenképpen megtalálhatja a kedvére valót.

A Stadia YouTube, Twitter, Facebook és Instagram fiókját követve folyamatosan értesülhet a portállal kapcsolatos legújabb hírekről.

  • Megosztom