Játékos reklámfilm a Premier Outlettől

A Premier Outlet mostantól nem csak világmárkákkal, hanem Magyarország első Playmobil játszóvárosával várja a családokat közös kikapcsolódásra. A biatorbágyi bevásárlóközpont kreatívügynöksége, a Springer & Jacoby az Aprópoliszról forgatott izgalmas szpotot gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

 

A Premier Outlet reklámfilmje a hamarosan megnyíló Aprópolisz játszóvárost mutatja be, amely 2016. május 28-tól egyedi szerepjátékos környezettel várja majd a gyerekeket a biatorbágyi outletközpontban. A komplexum területén életnagyságú Playmobil játéktér lesz kialakítva tűzoltókkal, rendőrőrssel, középkori várral és pónilovardával, hogy csak néhányat említsünk. A készítők ezt a mesevilágot idézik meg a reklámfilmben szereplő tárgyak és gyerekek méretarányainak megváltoztatásával.

 

A módszer kissé eltér a megszokottól: a filmkészítés hőskorából származó perspektívaeltolást használták a digitális CGI technika helyett. Minden jelenetet egy az egyben, real time rögzítettek, az utómunka során semmilyen animációt vagy digitális trükköt nem alkalmaztak. „Nem volt kérdés számunkra, hogy ezt a technikát használjuk, mivel az Aprópolisz játszóváros pontosan ezt az élményt nyújtja a gyerekeknek. Új világot teremt, amely körbeölel, megérinthető, kézzelfogható. A szerepjáték mindig is része volt a gyermekkornak. Ezt pedig úgy akartuk bemutatni, ahogyan a gyerekek megélik a meséket: valósághű ábrázolással, nem valami digitális ábrándként. A világ valóban megváltozik, amikor belépünk meseországba.” – mondta Sikos Péter, a Springer & Jacoby ügynökség vezetője.

 

A Premier Outlet számára a májusi hónap meglehetően mozgalmas: május 22-ig tart az outletközpontban az Adok-Kapok Napok, amely immáron negyedik éve kerül megrendezésre, és az évek alatt Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává nőtte ki magát. Május 28-án pedig egy különleges gyermeknap keretében nyitja meg kapuit az Aprópolisz játszóváros.

  • Megosztom