Játékos megbízást kapott az ACG

Négy induló közül az ACG nyert a Hasbro Magyarország által tavaly decemberben a cég márkáival kapcsolatos digitális feladatok kezelésére kiírt tendert. A kommunikációs ügynökség 2018-tól a Nerf, a Transformers, a Play-Doh, a már említett My Little Pony, a Littlest Pet Shop, a Monopoly és a Hasbro Gaming, valamint a Disney licenszmárkák közül a Star Wars és a Marvel digitális kampányaiért felel.

„Hatalmas öröm számunkra, hogy elnyertük a tendert, nem akármilyen siker ez a tavaly ősszel átszervezett social media divíziónknak. Nemcsak mi, de a Hasbro Magyarország is látta azt az odaadást és maximalizmust, amit a tenderen dolgozók tanúsítottak, aminek eredményeként megint olyan márkákon dolgozhatunk, amiket igazán szeretünk” – mondta a legújabb Transformers robotok kicsomagolása közben – amiket az ACG a tendernyerést követően a Hasbrótól kapott ajándékba – Bujdosó Bianka, az ACG Client Service Directora, aki a social media részleg vezetői feladatait is ellátja.

A tender lebonyolításáért a Hasbro oldaláról a két magyar brand manager, Grúber Regina és Wéber Anna mellett Lukáš Smolík, a közép-kelet európai országok digitális marketing managere felelt.

„A játékiparban dolgozni, tevékenykedni nagyon komoly és felelősségteljes munkát igényel, azonban nap mint nap elő kell venni a gyermeki énünket. Örömünkre szolgál, hogy a termékeink iránti lelkesedés másokat is magával ragadott. Nagyon jó volt látni és hallani, ahogy az ACG csapata tökéletesen azonosulni tudott a márkáink által képviselt értékekkel, és már alig várjuk a közös munkát!” – mondta Grúber Regina.

„Örömömre szolgált egy olyan csapatot találni a közös munkára, mely nemcsak lelkesedésében, de hozzáállásában is hasonlóan vélekedik az előttünk álló lehetőségekről. A Hasbrónál töltött elmúlt 4 év során nemcsak arra volt lehetőségem, hogy megtapasztaljam, milyen felelősségteljes feladat olyan nagymúltú márkák képviselete, mint például a Nerf, Play-Doh vagy esetleg a Transformers, de ezt még gyermeki, őszinte odaadással is tehettem. Úgy érzem, ez az élmény vár az ACG csapatára is” – tette hozzá Wéber Anna.

  • Megosztom