Izgalmas éjszakai kaland a strandokon

Közel 40 hazai gyógy-, élmény- és strandfürdő kínál izgalmas programot péntek éjjel, a fürdőhelyek ugyanis augusztus 10-én nem zárnak be este, és különböző kedvezményekkel és programokkal várják az érdeklődőket. A strandok éjszakájának különlegessége, hogy abban az időszakban lesz látható a nagy augusztusi csillaghullás, a Perseida meteorraj.

A fürdőkben ezen a napon a többi között zenés programok, csillagles, szaunaszeánszok színesítik a programokat. A szegedi Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben asztrológusok, jósok és kártyavetők segítségével kutathatják a jövőt a fürdőzők, Bükfürdőről távcsövön kémlelhetik az eget, és a Miskolctapolcai Barlangfürdő is csillaglest szervez – derül ki az MTI beszámolójából.

 

A budapesti Palatinus este 11 óráig zenés és táncos programokkal, míg az újpesti Aquaworld Élményfürdő latin gitáresttel és az erre az estére “komponált” gyümölcsös szaunaszeánszokkal várja a látogatókat.

 

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben a 100 forinttal drágább belépőket vásárlók azoknak a gyermekeknek az úszásoktatását támogatják, akiknek anyagi okok miatt nem lenne módjuk úszótanfolyamra járni – írja összeállításában az MTI.

  • Megosztom