Izgalmas tévés összecsapás lesz szombaton

Érdekesen alakul a szombat esti műsorkínálat a két nagy hazai kereskedelmi csatornán. Az már korábban kiderült, hogy a TV2 december 2-án indítja Korhatáros szerelem című sorozatát, azonban most az RTL Klub bejelentette, hogy ugyanebben az időpontban A Fal című produkció újabb részét vetítik.

November 19-ére hozta előre a A Fal című vetélkedő debütálását az RTL Klub, miután olyan információkat kaptak, hogy a TV2 beelőzné őket, erről bővebben itt olvashat. A döntés komoly nézettséget hozott, a premier előtti adás 27,6 százalékos share-t tudtak elérni a 18-49 évesek körében.

A csatorna most bejelentette, hogy december 2-án, vagyis most szombaton új epizóddal jelentkezik A Fal. A Sebestyén Balázs műsorvezetésével Milánóban forgatott következő epizódban is valódi emberi sorsokat ismerhetnek meg a nézők. A két játékos ezúttal egy házaspár lesz: a 21 éves feleség és az 51 éves férj együtt száll versenybe az akár 100 millió forintos nyereményért.

A vetélkedő szombat este kerül képernyőre az RTL Klubon, ami igazán izgalmassá teszi a nézettségi versenyt, hiszen lényegében ugyanabban az idősávban indul a TV2 saját gyártású sorozata, a Korhatáros szerelem. Az ismert színészekkel – többek között Kovács Patrícia, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Fenyő Iván is szerepel a szériában – forgatott sorozat egy háromgyermekes anya, és egy 15 évvel fiatalabb férfi szerelmének történetét mutatja be.

További apró csavar a történetben, hogy a TV2 már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy 21:30-tól kerül képernyőre szombatonként a Korhatáros szerelem, az RTL Klub pedig 10 perccel elé időzítette A Fal újabb epizódját, a vetélkedő már 21:20-kor elkezdődik. Péntek reggel 9-kor a TV2 honlapján még az eredeti időpont szerepelt a sorozat kezdésénél, de a rivális lépését látva az sem elképzelhetetlen, hogy a csatorna változtat majd.

  • Megosztom