Izgalmas programmal készül a Startup Safary-ra a StartUP! Magazin

A szervezetfejlesztés kerül középpontba a Startup Safary programpalettájának StartUP! Magazin által szervezett beszélgetésén. Hány ember munkája áll egy esőben táncolós koncert kulisszái mögött? Hol találkoznak a kódsorok a pszichológiával? Ördögtőlvaló minden, ami multis, ha startup szervezetről beszélünk – többek között ezekről a témákról is szó lesz a beszélgetésen.

A StartUP! Magazin által szervezett programban először a Margeret Island csapatának tagjait faggatják ki arról, hogyan állnak össze a mozaikok egy album, egy turné, egy teltházas koncerteket könnyed mosollyal sorra szállító zenei produkció mögött.

Második fogásként egyet hátralépve a szervezetfejlesztés téma szakértőivel karöltve keresik a zene és a vállalkozások világának hasonlóságait, kihívásokra és startup építésbe csempészhető take away-ekre különösen kiélezve. A másik oldalt, az y genereációs cégeket az önmagában is merész, de annál előremutatóbb holokrácia modellben működő a Lab.Coop képviseli.

A beszélgetés szervezője a StartUp! Magazin – Magyarország vezető startup tematikára szakosodott magazinja. A Margaret Island zenekar képviseletében Lábas Viki, Füstös Bálint és Töröcsik Kristóf a színpadról, illetve Ligeti Szilvi a zenekar menedzsere, Ondecs István Bygyó a zenekar tour menedzsere vesz részt a beszélgetésben. Mellettük Holczmann Anita (OD, Business Consultant) és

Bankó Ádám (Lab.Coop, Holacracy Coach, Organization Developer) osztják meg gondolataikat, a moderátorok pedig Simon Krisztián és Südi Anna Fruzsina lesznek.

A beszélgetés a Startup Safary keretein belül április 19-én 17:00-tól a New Work Officesben kerül megrendezésre, melyet az Anker köz 2-4. szám alatt találtok meg. Az eseményre itt lehet regisztrálni. További információkat a rita.janoska@marketingmedia.hu e-mail címen kérhetnek.

  • Megosztom