Ismét tarolt Az ének iskolája

Múlt szombat este 35,13 százalékos részesedést ért el a 18-49 évesek körében a TV2 Az ének iskolája című tehetséggondozó műsora, amellyel a legnézettebb produkciónak bizonyult. A műsor minden célcsoportban tarolt, átlagos nézőszáma is magasabb volt, mint az első részé.

 

A TV2 tehetséggondozóját főleg a 18-49 éves nők választották, ebben a célcsoportban a show 39,28% részesedést produkált – derül ki a csatorna közleményéből. Az ének iskolája szombati esti piaci részesedése (35,13 %) önmagában ismét magasabb volt, mint a legnagyobb versenytársak együttes közönségaránya.

 

A teljes lakosságból 1,37 millióan nézték a TV2 tehetséggondozóját, míg a 18-49-évesek közül 495 ezren. A közönségarányt tekintve a múlt szombati Az ének iskolása műsor produkálta a legmagasabb értéket az idén a csatorna programjai közül.

 

A tehetséggondozó műsor nem csak a nézők, de az alkotók számára is hatalmas élményt jelent – derül ki a produkció két felnőtt résztvevője által az mmonline.hu-nak adott interjúból.

 

„Rettenetesen jól érzem magam Az ének iskolájában, nem is tudom, hogy televíziós pályafutásom alatt volt-e már részem olyan műsorban, amely ennyire minden kétséget kizáróan fontos üzenettel bír, ugyanakkor nagyon élvezetes is” – mondta el az mmonline.hu-nak Szulák Andrea, a TV2 tehetséggondozó produkciójának egyik „tanára”. Ez a műsor messze felülmúlja a kereskedelmi és bulvár igényeket – tette hozzá Szulák Andrea.

 

Irtózatosan jó a gyerekekkel dolgozni, sokkal jobban érzem magam a műsorban, mint korábban gondoltam – mondta el Hajós András, Az ének iskolája című produkció „tanára”. Sőt, az egész stábra átragad a gyerekek aranyossága és jókedve. Bár mindenki azt gondolja, hogy nehezebb a gyerekekkel dolgozni, mint a felnőttekkel, az igazság az, hogy könnyebb. Nem hisztiznek, nem késnek el, nincs nagy egójuk, józanok és halálosan komolyan, tudatosan készülnek a produkciójukra. Persze az is igaz, hogy ők már hozzászoktak a szerepléshez, hiszen a gyerekek között van olyan, aki a Balaton hangja volt, színházban van kisebb szerepe, vagy éppen egy együttessel már külföldi turnén is volt” – számolt be tapasztalatairól Hajós András.

 

Az ének iskolája című produkció két tanárával készült interjút itt olvashatja el.

  • Megosztom