Ismét indul a hajsza a milliókért

Ezrek indulnának harcba a milliókért az Áll az alku vetélkedőben. A produkció jövőre visszatér a képernyőre, és ismét Gundel Takács Gábor lesz a házigazdája.

Rendkívüli érdeklődés övezte az Áll az alku következő évadának szereplőválogatását, alig két hét alatt közel hatezren jelentkeztek a TV2 felhívására – írja közleményében a csatorna. Az őszi évadban a teljes lakosság körében adásonként átlagosan 676 ezren nézték a népszerű gameshowt, és 30 adásból 26 nyerte a műsor sávjának nézettségi versenyét.

A csatorna meghosszabbítja a megállapodást Gundel Takács Gáborral, így újra feltűnik a TV2 képernyőjén a legendás játékmester 2018-ban.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta: a csatorna maximálisan elégedett az Áll az alku nézettségével, így nem volt kérdés a folytatás.

Az Áll az alku népszerűségének Gundel Takács Gábor és a rejtélyes bankigazgató személye mellett az is a titka, hogy minden játékos egyenlő eséllyel indul, csupán a jó stratégián és a szerencsén múlik a győzelem. A számozott táskák 2018-ban is több tízmillió forintot rejtenek, tehát a tét óriási, emberek életét változtathatja meg a nyeremény. A műsort az IKO Műsorgyártó készíti.

  • Megosztom