Ismert szakemberekkel erősít az Atmedia

Új vezetők érkeznek az Atmediához, Guttengéber Csaba, az MTG Metro Gratis Kft. korábbi kereskedelmi igazgatója, illetve Lengyel András, a Ringier Axel Springer volt kereskedelmi és marketing vezetője is csatlakozik a céghez. Előbbi az ügyvezető igazgató helyettese lesz, míg utóbbi a reklámidő-értékesítésért felel majd.

 

Guttengéber Csaba szeptembertől Lukács Csaba ügyvezető igazgató helyettese lesz, ahol többek között a cég operatív működéséért és új üzleti területek felépítéséért felel majd. A széleskörű tapasztalatokkal rendelkező szakember karrierjét a több média típus reklámértékesítésével foglalkozó RMB Hungary Multimedia Kft-nél kezdte, ahonnan hét év és számos pozíció után hirdetési és operatív igazgatóként távozott – derül ki az Atmedia közleményéből. Ezután csatlakozott a Danubius Rádióhoz, ahol kereskedelmi vezérigazgató-helyettesi munkakört töltött be. 2008. végén kezdett az akkor még svéd tulajdonban lévő Metropol napilapot kiadó MTG Metro Gratis Kft-nél mint kereskedelmi igazgató.

 

„Nagy örömömre szolgál, hogy 10 év után ismét együtt dolgozhatok Lukács Csabával! Ez lehetőséget teremt arra, hogy közösen egy a médiapicon egyedülálló vállalatot egy másik dimenzióba emeljünk” – nyilatkozta Guttengéber Csaba.

 

Újból a televíziós piacon vállal feladatot és az Atmedia új kereskedelmi igazgatójaként folytatja karrierjét Lengyel András, aki 14 éven után, idén júliusban hagyta el a Ringier Axel Springer kereskedelmi és marketing igazgatói székét. A szakember karrierjét az HBO és az akkori Z+ sales menedzsereként kezdte, majd a Sport1 és az MTV Europe reklámidejének eladásával foglalkozott. Később a McCann Erickson-nál szerzett ügynökségi tapasztalatot. Lengyel András az Atmediánál a reklámidő-értékesítésért felel majd, amelynek során hasznosítani tudja mind a digitális mind a print média területén megszerzett tapasztalatait is.

 

„Az Atmedia folyamatosan bővülő, jelenleg 35 különböző – országos kereskedelmi, közszolgálati és tematikus – csatornákból álló portfóliójának hatékony értékesítése és az ügyfelek elégedettségének növelése kizárólag szakmai szemlélettel, a piac folyamatos és aprólékos elemzésével valósítható meg. Ezt kívánom képviselni új munkámban” – hangsúlyozta Lengyel András.

  • Megosztom