Integrált csomag a Telekomnál

Magenta1 néven különleges lakossági ajánlatot vezetett be a Telekom, amelynek előfizetői egy csomagban, kedvező feltételekkel vehetik igénybe a szolgáltató otthoni és mobil telekommunikációs és szórakoztató szolgáltatásait. Tévé, internet, mobil- és vezetékes telefon.

A Magenta1 a Telekom szolgáltatásainak legjavát tartalmazza, együtt kedvezőbb feltételekkel. A meghatározott otthoni díjcsomagok mellé választandó egy – akár meglévő – túlforgalmazási díj-mentes adatdíjcsomagot tartalmazó havidíjas mobiltelefon előfizetés a Telekom széles kínálatából. A Magenta 1 kedvezménycsomagokkal díjmentesen elérhető a TV GO szolgáltatás is, így a csomag előfizetői akár weben, vagy okoseszközeiken megfelelő internetkapcsolat esetén útközben is bármennyit tévézhetnek (belföldön), sőt a legnagyobb sebességű otthoni internetcsomag választása esetén korlátlanul használhatják a Moziklub szolgáltatást is. A Magenta1 kedvezménycsomagba bevont mobil előfizetésről a TV GO-hoz való hozzáférés nem fogyasztja az előfizetéshez tartozó, benne foglalt adatmennyiséget.

A kedvezménycsomag további előnye, hogy a vezetékes telefonról bármely normál díjazású belföldi vezetékes és mobil szám 0 Ft-os percdíjjal hívható havi 5000 perc erejéig, továbbá a választható mobil díjcsomag akár korlátlan belföldi beszélgetést is tartalmazhat. A Magenta1 kedvezménycsomag igénybevételéhez hűségidő vállalása nem szükséges, azonban a legkedvezőbb ár a csomagban foglalt díjcsomagokra vállalt 2 éves határozott idejű szerződéssel és Telekom kedvezménnyel érhető el. A Magenta1 készülékcsomag ajánlat azonos gyártótól igénybe vett meghatározott TV és okostelefon együttes vásárlása esetén 20 ezer Ft kedvezményt biztosít.

A konstrukció előnyeit nem csak lakossági ügyfelek tudják kihasználni, ugyanis a Magenta 1 ajánlat otthoni TV, internet és telefon szolgáltatásait Next Business mobil előfizetéssel rendelkező vállalkozások is igénybe vehetik. Ez a kombináció elsősorban az otthoni irodában működő mikro- és kisvállalkozások számára lehet releváns ajánlat.

„Hiszünk benne, hogy ügyfeleink igényeire megtaláltuk a legjobb választ, hisz ez az ajánlat a legkorszerűbb hálózatok és a komplex szolgáltatások igazi előnyeit egyesíti. A Magenta1 bevezetése fontos mérföldkő az integrált telekommunikációs szolgáltatások piacán, ugyanakkor egy újabb lépés a kommunikáció és szórakozás korlátok nélküli világa felé” – mondta el az új ajánlat kapcsán Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A Magenta1 integrált kedvezménycsomag a Deutsche Telekom Csoport több országában is megjelent már, így Magyarország mellett már Németországban, Szlovákiában és Romániában is elérhető a Telekom előfizetők számára.

Íme a részletek

A Magenta1 kedvezmények igénybevételéhez szükséges díjcsomagok: egy televízió előfizetés (IPTV vagy interaktív Sat TV) Családi+HD TV díjcsomaggal, egy választható otthoni internetcsomag – a telepítési helyen a szolgáltató rendelkezésére álló műszaki lehetőségek függvényében Netmánia S, M, L vagy XXL, (utóbbi esetében a televízió szolgáltatás havidíjban foglalt Moziklub szolgáltatást is tartalmaz), egy Hoppá Plusz otthoni telefon díjcsomag, valamint egy új vagy meglévő, szabadon választható lakossági havidíjas (vagy MIX** típusú) mobiltelefon előfizetés, amely benne foglalt adatforgalmat is tartalmaz (pl. Next vagy Music díjcsomag).

A Magenta1 kedvezménycsomag havi díja IPTV Családi+HD TV előfizetéssel, 30 Mbit/s sebességű otthoni internetcsomaggal, Hoppá Plusz otthoni telefon díjcsomaggal, valamint például egy 500MB benne foglalt adatmennyiséget tartalmazó Társkártya Next S mobiltelefon előfizetéssel, e-pack-, kétéves hűség-, Magenta1 – valamint Telekom kedvezménnyel 14 990 Ft. A Magenta1 kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy az otthoni és a mobil szolgáltatások egy előfizetői néven, az otthoni szolgáltatások pedig egy címen szerepeljenek. Egy előfizető egy időben csak egy kedvezményre jogosult, és egy előfizetés egyidejűleg nem vonható be több Magenta1 kedvezménycsomagba. A kedvezménycsomag csak úgy igényelhető, ha az előfizető mobil és otthoni szolgáltatásai tekintetében a Telekom Kapcsolat Programban azonos ügyfélként regisztrál. A mobil és otthoni szolgáltatások után együtt gyűjthetők a Kapcsolat pontok, amelyek készülékekre és tartozékokra is beválthatók. A Magenta1 kedvezménycsomag további feltételei megtalálhatók a http://www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/csomagok-akciok/magenta1 címen.

 

  • Megosztom